Stukadoor Amsterdam: Hoge kwaliteit stucwerk..scherpe prijs!

Wij zijn stukadoor Amsterdam ! Met meer dan 20 jaar ervaring zijn we actief als stukadoor Amsterdam.  STUBEKO stukadoors zijn gevestigd in Amstelveen. We doen daarom veel klussen in Amsterdam. Kijk op onze referentielijst waar wij zoal hebben gewerkt als stukadoor Amsterdam en waar we bezig zijn. Wij zijn gediplomeerde stukadoors en een erkend NOA aangesloten stukadoorsbedrijf. We zijn VCA-VOL gecertificeerd: STUBEKO Certificaat .  Vanaf januari 2016 is het verplicht  op de grotere bouwlocaties. Wij als stucadoor Amsterdam werken veel op grote locaties en hoofdzakelijk in de regio maar zijn ook in midden Nederland veel actief.

NOA

Wat doen wij zoal als stucadoor Amsterdam?

STUBEKO stukadoor zijn vader en zoon en beschikken inmiddels over een jarenlange ervaring op het gebied van stucwerk en latexspuiten. Wij hebben zeer veel ervaring opgedaan in de loop der jaren met nieuwbouw,  bestaande bouw en renovatie projecten en leveren hoge kwaliteit stucwerk.. Particulier of voor vele aannemers. Dit geldt natuurlijk ook voor het latexspuiten van wanden en plafonds. Stucwerk voor buiten, het aanbrengen van sierpleisters zoals spachtelputz, plafond afwerkingen met of zonder lijstwerklatexspuiten met afschrobbare verf en voor renovatiewerk kunt u terecht bij ons als stucadoor Amsterdam. Wij stukadoren bijvoorbeeld uw woonkamer van rond de 35 m2 maar we hebben ook 81 kamers in het Doelen Hotel Amsterdam gestukadoord van 17000 m2 . In opdracht van Stubowa stukadoors. Onze werkzaamheden zijn er voor kleine en grote projecten.

Voor RTL 4 lifestyle experience hebben we een pand op de Keizersgracht gestukadoord in opdracht van Stubowa in 2004

Latexspuiten stukadoor amsterdam

Waarom ons stukadoorsbedrijf?

Waarom ons als stukadoor Amsterdam? Buiten het feit dat we een zeer geprijsde Stukadoor Amsterdam zijn leveren we hoge kwaliteit stucwerk. We kunnen natuurlijk niet op tegen de prijzen van onze Poolse en Bulgaarse collega’s maar zitten er niet ver van af. Onze bedrijven zijn ingeschreven bij de Kamer van Koophandel en aangesloten bij de Nederlandse Vereniging voor Afbouwbedrijven (NOA) en de Bedrijfschap Afbouw. Doordat wij al ruim 15 jaar aangesloten zijn bij de NOA heeft u de volledige zekerheid dat wij een vakbekwaam en betrouwbaar bedrijf zijn. Tevens heeft u een ( echte ) garantie die wettelijk staat op 5 jaar.

Doordat wij een jarenlange ervaring hebben met het stukadoren van divers werk hebben we een grote deskundigheid opgebouwd in allerlei soorten stukadoorswerk. We hebben veel nieuwbouwprojecten gedaan in Amsterdam Noord, Ijburg, zuidas, West en oost.

stukadoor amsterdam Zuidas

Afschermen van straling

Ook in het afschermen van straling in uw woning of bedrijf is ons bedrijf gespecialiseerd. Zoals de schadelijke  WIFI,  4G, 5G, electricteitsmasten en zendmasten.  Meer info hierover op Stubeko exclusive.

Kijk naar onze referentiepagina. Daar kunt u zien waar we zoal gewerkt hebben. https://www.stubeko.nl/referentielijst/

Wat kost nou een goede Stucadoor Amsterdam?

stucadoor amsterdam

Onze prijzen zijn zeer scherp. We pleisteren al voor € 11,00 per m2 en latexspuiten voor € 7,00 m2 met SPS4040. Op de pagina tarieven staan de prijzen. Wij als stucadoor Amsterdam maakt vrijblijvend een  offerte voor u zonder voorrijkosten.

Wij zijn te bereiken: 020-44 155 15 / 06-15 505 505 / info@stukadoor.nu / info@stucadoor.nuContactformulier

Directeur

Nick Kooijman

+31204415515

+31620262221

info@stukadoor.nu

Amstelveen

Projectleider

Niels J.M. Kooijman

+31204415515

+31615505505

info@stukadoor.nu

Amstelveen