Stukadoor Amsterdam

Wij zijn stukadoor Amsterdam. Hoge kwaliteit stucwerk..eerlijke prijzen! Met meer dan 20 jaar ervaring zijn we actief als stucadoor Amsterdam.  STUBEKO stukadoors zijn gevestigd in Amstelveen. We doen daarom veel klussen in Amsterdam. Kijk op onze referentielijst waar wij zoal hebben gewerkt als stukadoor Amsterdam en waar we bezig zijn. Wij zijn gediplomeerde stukadoors en een erkend NOA aangesloten stukadoorsbedrijf. We zijn VCA-VOL gecertificeerd. Dat is verplicht  op de grotere bouwlocaties. Wij als stucadoor Amsterdam werken veel op grote locaties en hoofdzakelijk in de regio maar zijn ook in midden Nederland veel actief.

NOA Garantie

Waarom Stubeko als stucadoor Amsterdam?

Waarom ons als stukadoor Amsterdam? Buiten het feit dat we een zeer geprijsde Stucadoor Amsterdam zijn leveren we hoge kwaliteit stucwerk. We kunnen natuurlijk niet op tegen de prijzen van onze Poolse en Bulgaarse collega’s maar zitten er niet ver van af. Onze bedrijven zijn ingeschreven bij de Kamer van Koophandel en aangesloten bij de Nederlandse Vereniging voor Afbouwbedrijven (NOA) en de Bedrijfschap Afbouw. Doordat wij al ruim 15 jaar aangesloten zijn bij de NOA heeft u de volledige zekerheid dat wij een vakbekwaam en betrouwbaar bedrijf zijn. Tevens heeft u een ( echte ) garantie die wettelijk staat op 5 jaar.

Doordat wij een jarenlange ervaring hebben met het stukadoren van divers werk hebben we een grote deskundigheid opgebouwd in allerlei soorten stukadoorswerk. We hebben veel nieuwbouwprojecten gedaan in Amsterdam Noord, Ijburg, zuidas, West en oost.

Wat doen wij zoal als stucadoor Amsterdam?

STUBEKO stukadoor Amsterdam zijn vader en zoon en beschikken inmiddels over een jarenlange ervaring op het gebied van stucwerk en latexspuiten. Wij hebben zeer veel ervaring opgedaan in de loop der jaren met nieuwbouw,  bestaande bouw en renovatie projecten en leveren hoge kwaliteit stucwerk. Veel voor particulier maar ook voor vele aannemers. Het latexspuiten van wanden en plafonds doen we al vanaf 2004. Stucwerk voor buiten, het aanbrengen van sierpleisters zoals spachtelputz, plafond afwerkingen met of zonder lijstwerklatexspuiten met afwasbare latex SPS 4040 en voor renovatiewerk kunt u terecht bij ons als stucadoor Amsterdam. Wij stukadoren bijvoorbeeld uw woonkamer van ongeveer 35 m2 maar stukadoren ook 81 kamers in het Doelen Hotel Amsterdam van 17000 m2 . Onze werkzaamheden zijn er voor kleine en grote projecten.

Stukadoor Amsterdam

Eerlijke prijzen

  • Pleisterwerk pasta         €  12,00 m2
  • Pleisterwerk wanden    €  145,00 m2
  • Pleisterwerk plafond    €  17,00 m2
  • latexspuiten v.a.            €   8,00 m2
  • Nieuwbouw *                 €  21,50 m2
  • Pandomo betonlook     € 100,00 m2
  • prijzen zijn ex 9% of 21% BTW.

Geen onverwachte kosten achteraf. Prijzen zijn inclusief arbeidsloon, afplakken, de latex, hoekprofielen, voorlijmen, gips. Alles is inbegrepen in de prijs.

Dus geen € 4,00 voor latexspuiten en dan nog afplakkosten en de verf er boven op.

* Nieuwbouw is pleisterwerk met latexspuiten.

Stukadoor Amsterdam

stukadoor Amsterdam zuidas

Stubeko Exclusive

Stralingsvrije interieuroplossingen
Stralingswerende interieuroplossingen  

Stubeko-Exclusive biedt interieuroplossingen tegen elektrosmog, ook wel straling genoemd. Wij beschermen ruimten tegen elektromagnetische velden met stralingswerende producten.

Bent u gevoelig voor elektrosmog? Wifi, 4G, 5G? Met speciale stucwerk, folie en verfproducten kunnen wij ruimten afschermen van elektromagnetische velden. Probleem opgelost.

Met stucwerk, voorzien van straligswerend gaas, vlies of verf kunnen wij ruimten afschermen van elektromagnetische velden. Elektromagnetische velden worden veroorzaakt door bijv. 5G zendmasten, hoogspanningskabels, draadloos internet en DECT telefoons. Met speciale folie kunnen we ook de ramen afschermen.

stukadoor Amsterdam

Projectleider

Niels J.M. Kooijman

+31204415515

+31615505505

info@stukadoor.nu

Amstelveen

Directeur

Nick Kooijman

+31620262221

info@stukadoor.nu

Amstelveen