Bij  Stubeko

Worden uw wanden en plafonds 2x latexgespoten met een schrobvaste latex klasse 1.

Heeft u uw wanden / plafonds laten stukadoren? En wilt u alles nog afwerken met latex of muurverf? Ook hiervoor bent u bij Stubeko in Amstelveen aan het juiste adres.. Wij spuiten altijd met een matte Latex SPS 4040. Al vanaf € 7,00 per m2. ( ex. btw ) Uiteraard adviseren wij u graag over alle mogelijkheden.

Airless Latexspuiten

Het aanbrengen van de latex op de wanden en op de plafonds door middel van een professionele airless spuitmachine geeft een superstrak eindresultaat, waarbij de gladheid van de ondergrond blijft. Dit in tegenstelling tot sausen.

De kwaliteit van de airless pomp maakt deels uit aan de kwaliteit van de afwerking. Een goedkope en lichtere airless pomp levert uiteraard mindere kwaliteit dan een zwaardere airless pomp. Om kwalitatief goed te kunnen latexspuiten heb je een pomp nodig die minimaal 1,7 l/min kan opbrengen.

Wij werken bijvoorbeeld met een Graco Mark VII. Dat is de krachtigste airless pomp die er is voor latex en kan 6,0 l/min aan. Daar kunnen bijvoorbeeld ook 2 latexspuiters tegelijk op. Dit is gunstig voor
grote projecten om de droogtijd tegen te gaan en banen te voorkomen.

Kijk bij diensten. Daar staan de voor- en nadelen van latexspuiten in tegenstelling tot sauzen.

Opfrisbeurt woning /bedrijfspand
Wilt u snel uw woning betrekken en u heeft geen tijd of een budget dat het even niet toelaat om alles nieuw te stukadoren? Dan kunnen wij ( vaak binnen 2 dagen ) uw woning afplakken en latexspuiten in 1
kleur. v.a. € 6,00 m2 incl. materialen / afplakmateriaal en arbeidsloon.

Waarom een stukadoorsbedrijf in huren voor latexspuiten en geen schilders- of spuitbedrijf?

Wij als stukadoors hebben de volledige know how in handen voor het perfect afwerken van uw wanden en/of plafonds. Dit in tegenstelling tot een schildersbedrijf of enkel een latexspuit bedrijf. Een schilder of spuiter komt voor wand en plafond afwerking altijd na de stukadoor. Een schilder of latexspuiter is of zijn geen stukadoors. Deze worden ingehuurd door het schilders en/of latexspuitbedrijf. Zodra de stukadoors weg zijn gaan het schildersbedrijf en/of latexspuitbedrijf wat de wanden moet gaan afwerken met latex er in. Wij schuren alle wanden en plafonds met een Flex schuurmachine en bouwlamp en lopen het ( professioneel ) na. Zoals alleen een stukadoor dat kan.

Er zijn buiten de vele afplakwerkzaamheden vrijwel geen nadelen verbonden aan het latex spuiten. Er gaat meer tijd zitten in de voorbereidingen, zoals het schuren en bijwerken van de ondergrond en het afplakken van bijvoorbeeld kozijnen en deuren in verband met de nevel die vrijkomt bij het spuiten. En als u een plafond of wand met een structuur heeft (bijvoorbeeld spack of spachtelputz), dan moet voor de strakke afwerking eigenlijk het plafond worden meegespoten ook als u eigenlijk alleen de muren wilt laten spuiten. Dit soort plafonds kunnen door hun structuur namelijk moeilijk of niet strak afgeplakt worden. De overgang van de strakke wanden naar het ruwe spackplafond of andersom wordt door ons gekit maar blijft een overgang die aan 1 kant niet strak is. Indien u om wat voor reden dan ook het plafond niet wilt laten stukadoren en wij graag mooi werk willen afleveren en u niet op extra kosten wil jagen vragen we daar slechts de kostprijs van de materialen voor.  Meestal rond de € 100,00 voor de verf. Het plafond behoeft slechts een dunne laag. Wij spuiten latex met een schrobvaste kwaliteit klasse 1. Dat is een matte muurverf en de sterkste in zijn soort..

Latex specificatie:

Specificatie matte latex muurverf


Online offerte aanvragen.