Recensies en referenties

op deze pagina staan meer dan 1000 referenties op de kaart. Deze is tot 2018 bijgewerkt en ondergaat momenteel ( februari 2023 ) een grote update. Zodra dat is gedaan zullen wij dat hier vermelden.

Hiernaast ziet u de Google recensies of reviews.

De onderstaande referenties of reviews zijn kopieën van ons werk op werkspot. Daar zijn we in 2014 mee gestopt vanwege de drukte en extreme prijsstunters die met lage lokprijzen de markt verziekten. Op de kaart staan de adressen en daarbij het werk, de aantal m2’s en met of zonder latexspuiten.

Werkspot referenties

Google reviews

Stubeko Stukadoorswerken
5.0
Gebaseerd op 8 beoordelingen
powered by Google
Jeroen BouwmanJeroen Bouwman
09:02 12 Mar 21
Niet l*llen maar stucen! Niels en z'n team hebben ons hele huis gestuct en absolute topkwaliteit geleverd. Het werk is op tijd en binnen budget opgeleverd en van hoge kwaliteit! De volgende keer bel ik Stubeko weer!
martin aarnoudsemartin aarnoudse
13:04 22 Jan 21
Aanrader! Vakwerk geleverd! Strakke wanden en plafonds. Goede en snelle communicatie. Scherpe tarieven. Flexibel met extra werk. Ruim 100m2 meer stuken was geen probleem. Werken snel en netjes.
Joost GuttingerJoost Guttinger
15:52 23 Sep 19
Top werk, goed gestucte wanden en plafond en mooi afgespoten met latex. Aanrader.
V. HogervorstV. Hogervorst
19:30 20 Feb 17
Nieuwbouw-woning door Niels en zijn team zeer vakkundig gepleisterd. Samen met het spuiten van de muren met het plafond, geeft dit een zeer strak eindresultaat. Zeer aan te bevelen!
sandra hafkampsandra hafkamp
07:11 04 Oct 16
Vorige week onze woonkamer laten stucen (muren en plafond) en daarna in kleur spachtel op de muren aan laten brengen en het plafond wit laten spuiten. Super tevreden! Niels komt zijn afspraken na en levert samen met zijn personeel mooi en strak werk af! Echt een aanrader!!
js_loader

Werkspot reviews tot 2014

"Glad pleisterwerk (strak)"

Vinkeveen
Wat hebben jullie er iets moois van gemaakt. Zelfs het stuk wat we eerst later wilden laten doen door jullie kon ook nog direct gedaan worden, hartstikke fijn! Nu het laatste stukje nog over een aantal weken en dan is het een echt paleisje geworden. Dank voor al jullie hulp en het goede werk.

"Stucen plafonds"

Wouter van der Meer
omvang werkspot opdracht: stuccen plafonds en wanden ca. 189 m2, spachtelputz ca. 6m2 en spuiten wanden en plafonds ca. 304m2. De oppervlakken waren soms vrij lastig, met balken, vaste kasten en meerdere koven. De werkzaamheden konden al snel worden uitgevoerd na akkoord offerte. Er werd stevig doorgewerkt. In 4 werkdagen werd al het stucwerk uitgevoerd. Op een later moment werden nog enkele kleine werkzaamheden (spachtelputz op enkele kleine oppervlakken) uitgevoerd, waarvoor ze toch helemaal moesten afreizen uit Amstelveen, maar de prijs daarvoor was zeer schappelijk. Na het drogen nam het afplakken, schuren en spuiten nog 2 dagen in beslag. Het resultaat is zeer strak, de woning ziet eruit als nieuw. Niels, zijn zoon en de meeste van de werkmannen zijn zeer vriendelijk en toegankelijk en er wordt in elke fase meegedacht. De offerte was scherp en er werd geen probleem gemaakt van meer- of minderwerk dat op korte termijn kenbaar werd gemaakt. We zijn zeer tevreden en Stubeko komt zeker in aanmerking voor eventuele toekomstige opdrachten. Wouter van der Meer
Stucen van woonkamer en toilet en halletje
Ze leveren snel en goed vakmanschap af. Bedankt.! Groetjes Maaike
Stuccen Badkamer
Heel betrouwbaar, aardig en ook nog eens zeer net stucwerk afgeleverd voor een zeer goed prijs! Ik ben echt heel tevreden!
muren behangklaar maken.
aardige jongens die netjes doen wat ze beloven. Mogen bij ons zo weer terug komen.
Stucen nieuwbouwwoning
Ik wilde gladde ( saus klare ) wanden zonder kuilen en hobbels voor mijn nieuwbouw woning. Stipt op tijd stond Niels Kooijman bij mij voor de deur met zijn mannen en heeft mijn wanden snel en vooral superglad zonder kuilen en hobbels gestuukt. Het is in een woord klasse. Ik heb een tien gegeven maar er moet eigenlijk een plusje bij. Dit soort vakwerk kom ik zelden tegen. Ik kan het weten want ik heb zelf ook een onderhoudsbedrijf en loop al meer dan 20 jaar mee in de bouw. Mannen die al zingend stuken en de tijd nemen om alles tot in de puntjes te stuken. Ze hebben de klus binnen snel geklaard. Ik kan een ieder dit bedrijf aanbevelen. Mocht een van mijn klanten een stucopdracht hebben dan zal ik ze zeker het nummer geven van Niels Kooijman. Ook na het werk hebben ze het afval netjes opgeruimd. Trouwens ze werken zo netjes dat er weinig op te ruimen viel. Niels bedankt en je nummer staat in mijn agenda voor een ieder die een stukadoor nodig heeft. Bedankt de mannen nogmaals voor me. Groetjes Ron van Hamburg Werkspot
Stuccen van plafond/muur
Niels Kooijman is een vakman die meedenkt en zo nodig oplossingen verzint. Een paar dagen na de klus kwam hij nog even langs om de laatste plekjes bij te werken voordat wij gingen schilderen. We hadden haast en we hebben meer laten doen dan de oorspronkelijke 90 m2. Toch was de klus vlot geklaard, mede dankzij de inzet van 3 man op één dag. Wij zijn erg tevreden.
Appartement in Amsterdam stucen
Supergoede mannen en de klus was zeer snel geklaard. Zeker een aanrader!
stucadoorswerk
Heeft het werk snel en vakkundig gemaakt
Gladstuccen keukenwand
In korte tijd en vakkundig heeft Niels Kooijman onze keukenruimte gestuct. Een tevreden klant.
Glad stuccen nieuwbouwwoning gebroken wit
Aan de cijfers is al te zien dat ik meer dan tevreden ben. (Werkspot) Het stucwerk is zeer snel (er is zelfs op zaterdag en zondag gewerkt!) en vakkundig uitgevoerd. De prijs is ook niet geëvenaard door andere aanbieders. Op de laatste dag hebben we de hele woning nog even doorgelopen op kleine oneffenheden, die meteen werden gerepareerd. Bij een toekomstige klus kom ik zeker terug. Kortom, een aanrader. Niels, bedankt!
Egaliseren en stuccen muren woonkamer
Vakkundig en zeer flexibel stucbedrijf. Door zelf alles af te plakken en op te ruimen ook zeer scherp in prijs.
stuccen muren + plafond
Zeer snel en professioneel afgehandeld, het resultaat is netjes en op tijd gerealiseerd.
Woning stucen
Stubeko heeft voor ons 650 m2 gestuct. We hebben goede afspraken met ze kunnen maken, deze komen ze ook na. Erg flexibel qua planning. Onze verbouwing liep iets uit, waardoor er pas later dan gepland gestuct kon worden. Dit was allemaal geen probleem.
Nieuwbouw Appartement
Eindresultaat volgens verwachting.
Strak stucwerk wanden, plafonds
Niels en z'n collega's zijn flexibel en denken graag met je mee over oplossingen. Door de lage prijs een prima prijs/kwaliteit verhouding. We konden gratis gebruik maken van de bouwdroger om het stucwerk goed en gecontroleerd te laten drogen. Aandachtspuntje: Je moet naderhand nog wel even opruimen en schoonmaken. Het contact met Niels is zeer aangenaam. Ook naderhand neemt hij z'n verantwoordelijkheid door nog even wat puntjes na te lopen. Heel fijn.
Stuccen nieuwbouw woning Amsterdam IJburg
Wanden en plafond zien er strak uit. Harde werkers, betrouwbaar, flexibel, netjes op tijd en prijs-technisch gezien een aanbeveling. Ook het meerwerk van 55m2 was geen enkel probleem. Mannen bedankt!
Plafond stuccen
Het stucwerk is keurig uitgevoerd door de stukadoors. Naast het plafond hebben wij ook twee muren laten stuken, waar we zeer tevreden mee zijn.
Stucwerk plafond en muur
Goed zo!
Spachtelputz stucwerk
We hebben een prima ervaring met Niels Kooijman gehad. Kwam de eerste dag alles nog even rustig bekijken. Zijn een dag later aan de slag gegaan. Zag er allemaal top uit.
nieuwbouw appartement – muren wit en glad afwerken
Prima werk ,zowel stuccen als verven (spuitmachine) daarna op wanden. Wel moet je Niels soms even wijzen op wat er nog moet gebeuren, want hij is een "drukbezet man".
Glad stuccen woonkamer en eventueel plafond
Niels heeft de muren van onze woonkamer en een slaapkamer voorzien van een mooie nieuwe laag super glad stucwerk. Nadat het werk gedaan was, was alles netjes achtergelaten. Hij werkt keurig, staat voor zijn vak. Ik kan Niels en zijn bedrijf aan iedereen aanbevelen. Lana Feneko
Stuccen zolderverdieping
Stucbedrijf Kooijman heeft een prima offerte uitgebracht. Hij is langsgeweest en we hebben direct een afspraak gemaakt. De zolderverdieping is in 2 dagen gestuct. Plafond en muren zijn heel glad gestuct. Afwerking is heel mooi. Er wordt meegedacht om bepaalde randjes etc. af te werken. Kortom, wij zijn zeer tevreden met het resultaat. Harde werkers, komen afspraken na en komen op tijd. Een aanrader. Wij zullen ze aanraden bij eenieder waar gestuct moet worden. J.P. van den Van den Broeke
Gladtrekken gespachtelputzte muur
Binnen 1 dag is er in totaal 90 m2 gestuct. Het resultaat is prima. Al het rotzooi is weer opgeruimd en meegenomen. Het is zo netjes dat binnenkort de zolder ook door hem gedaan wordt. Barbara Neef
stuccen in nieuwe zolderruimte
De ploeg van Stubeko heeft bijzonder strak en mooi glad stukwerk geleverd op zowel muren en plafond als tussen verschillende balken van ons zolder plafond en een afgeronde toog in ons keuken. Prijs/kwaliteit verhouding is uitstekend. We hebben ze ervaren als flexibiliel, betrouwaar en meedenkend! We bevelen ze van harte aan en zullen hun gegevens goed bewaren.
stuccen wanden glad
Een zeer vriendelijke man, met uitstekende vakmensen in dienst.
stuccen plafond
zeer nette jongens, die goed werk leveren, een aanrader!
Plafond stuuken en wanden pleisteren
Zeer tevreden, alles volgens afspraak en mooi strak.
Glad-stucen grof Granol in Nieuwerkerk ad IJssel
Strak volgend planning; ontzettend goed werk geleverd en ook erg goed meegedacht! Was uiteindelijk 15 m2 extra werk dus vandaar dat de prijs iets meer was. Niels Kooijman is aan iedereen aan te bevelen en als er ooit bij ons nog wat zou moeten worden gestuct, weet ik hem zeker te vinden!!!!!!!!!!!!!!!!!
gehele appartement
Dit stucbedrijf heeft erg strak stucwerk verricht voor een mooie prijs. Planning en afspraken worden nagekomen! Aanrader voor iedereen die wat te stuccen heeft!

“Stuccen nieuwbouw woning”

Amsterdam IJburg
Wanden en plafond zien er strak uit. Harde werkers, betrouwbaar, flexibel, netjes op tijd en prijs-technisch gezien een aanbeveling. Ook het meerwerk van 55m2 was geen enkel probleem. Mannen bedankt!
Gladstrijken jaren 30 woning
Prima werk, echte vakmannen, jaren '30 woning volledig gestuct. Afspraken zijn allemaal nagekomen en ook de prijs/kwaliteit verhouding is goed. De klus werd uitgevoerd door verschillende vakmensen, Niels en collega's hebben uitstekend werk geleverd, waarvoor dank. Chantal van Esch
werkkamer
Komt afspraak prima na. Levert goed werk. Zijn zeer tevreden.
Woonkamer stuccen
Zeer netjes en schoon gewerkt, wij zijn zeer tevreden met het resultaat. Desiree van de Kerkhof
Plafond stuccen
Wegens waterschade heeft stubeko naast het plafond ook meteen alle muren voorzien van spachtel 1,5 mm. Niels Kooijman is erg flexibel, denk goed met je mee en levert prima kwaliteit tegen een schappelijke prijs!
Stucen wanden 3 kamers, overloop en trap
Na plaatsen opdracht kon Niels snel langskomen om de situatie ter plekke te bekijken. Hij kon de volgende week al beginnen en heeft de klus binnen twee dagen perfect uitgevoerd. De wanden zien er weer goed uit. De kamers zijn netje achtergelaten en alle afval stond keurig bij de vuilnisbakken. Mark van der Lee
glad stucwerk (sausklaar) in De Bilt
Na aanmelding voor stucwerk op werkspot kwam Niels binnen enkele dagen kijken en kon zijn compagnon snel aan de slag voor een mooie prijs. Oud onregelmatig pleisterwerk werd snel weer zo glad als een biljartbal. Door het mooie resultaat dat tevoorschijn kwam, hebben we naast de woonkamer ook de hal laten stucen. Aanrader! Clemens Jansen
plafond
Prima werk geleverd volgens prijsopgave. Nette jongens en alle troep opgeruimd. Voor een volgende klus heb ik een goed en betrouwbaar adres. D. van Laar

Zoek op de kaart

Binnen 2 minuten een automatische offerte in uw mailbox

We zijn actief in de volgende gemeentes en daar omheen:

AalsmeerAalsmeerderbrugAbcoudeAlmereAlphen aan den RijnAmstelhoekAmstelveenAmsterdamBaambruggeBadhoevedorp, Blaricum, Bussum, Breukelen, Cruquius, De Kwakel, Diemen, Haarlem, Haarlemmermeer, Heemstede, Heerhugowaard, Huizen, HilversumHoofddorp, Kudelstaart, Laren, Leimuiderbrug, Lijnden, Maarssen, Mijdrecht, Naarden, Nieuwveen, Nieuwkoop, Nieuw-Vennep, Noordwijk,  Ouderkerk aan de Amstel, Oude meer, Rijsenhout, Rozenburg, UithoornUtrecht, Vinkeveen, Vijfhuizen, Vreeland, Vleuten, Waverveen, Weesp, Wilnis, Woerden, Zaandam, Zandvoort, Zevenhoven, Zwanenburg