Stubeko auteursrecht waarschuwing

Dit is een auteursrecht waarschuwing met opeenvolgende claim.

Waarom?

Er worden al jarenlang foto’s en teksten vanaf onze website’s gekopieerd en gebruikt voor andere websites en eigen gebruik.

Vooral www.stukadoor.nu is totaal geript. Tevens foto’s leechen van mijn te jong overleden collega Rob van Zwol, waar ik jaren mee heb samengewerkt is iets wat wij niet op prijs stellen. De foto’s zijn allemaal auteursrechtelijk beschermd.

Stubeko auteursrecht

Als stukadoor kan je je eigen werk maken en deze dus ook ( laten ) fotograferen. Ik zal mijn collega stukadoors eerst netjes mailen / bellen of ze dit willen aanpassen / verwijderen. Wij verwachten dat dit binnen 48 uur na melding is gerealiseerd. Dit is ( nog ) geheel kosteloos.

Auteursrecht waarschuwing

Door deze website of onze andere websites te bezoeken, gaat u automatisch akkoord met de volgende voorwaarden:

Alle op de volgende websites afgebeelde gegevens, www.stukadoor.nu / www.stucadoor.nu / www.stubeko.nl staan teksten, foto’s, illustraties en diversen grafisch materiaal. ( Handels ) namen, logo’s, waren- en dienstmerken, deze zijn in eigendom van STUBEKO Stukadoorswerken en beschermd.

De inhoud van de hier bovengenoemde websites mogen slechts worden gebruikt voor niet-commercieël privé-gebruik.

Auteursrecht plaatsen foto’s

Het is de bezoeker(s) van de website niet toegestaan de inhoud van deze websites en de e-mails te kopiëren en of te vermenigvuldigen, te distributeren of tegen vergoeding beschikbaar te stellen aan derden, zonder de uitdrukkelijke, schriftelijke toestemming te hebben  STUBEKO Stukadoorswerken.

Indien u foto’s wilt gebruiken van onze website dan graag vermelden bij de foto dat deze afkomstig is van Stubeko Stukadoorswerken.

De inhoud van onze e-mail is auteursrechtelijk beschermd. De enige eis die de wet stelt is dat het werk origineel is (zelfgemaakt en niet ontleend dus) en bovendien het resultaat is van creatieve arbeid. Wie er dus “eens goed is voor gaan zitten” en een e-mail schrijft en verstuurd, heeft auteursrecht op die tekst. Met uitzondering van eventueel een mailinglijst, deze mag in het archief van de lijst worden opgenomen.