Verschillende afwerkingen

Er zijn veel verschillende afwerkingen en ook veel verschillende materialen. Glad pleisterwerk kan behangklaar of sausklaar. Ook latexspuit klaar. Of tegelklaar, om er overheen te tegelen. Op basis van gips, kunsthars of en cementgebonden. Wanden en plafonds.

Schuurwerk voor het plafond. Maar kan ook op de wanden. Spachtelputz in verschillende korreldiktes en kleuren.

Latexspuiten industrieel over kaal beton of als afwerking op uw pleisterwerk,

Betonlook. Voor de wanden in de badkamer, keuken of toilet. Of een lange muur in een kamer. Of uw voorkeur nu uitgaat naar klassiek, basic of modern, bij ons bent u aan het juiste adres.

Jodenrand, lijsten en ornamenten

Een jodenrand is een plint langs het plafond. Er zijn verschillende afwerkingen met lijsten en ornamenten geven uw huis een sfeervol karakter of u nu in een statig herenhuis woont of in een nieuwbouwwoning. Ze hebben de eigenschap uw huis optisch te vergroten en geven uw huis net dat beetje meer warmte en uitstraling. Er zijn vele mogelijkheden voor elk interieur en in iedere stijl.
Er kan een keuze worden gemaakt uit het standaardassortiment: kooflijsten, perklijsten, platte jodenplinten, rozetten etc. Maar de sierlijsten kunnen ook naar uw eigen ontwerp of idee gemaakt worden.

Wij bieden onze diensten aan in een groot deel van Nederland. Kijkt u op de referentielijst waar wij ongeveer onze werkzaamheden uitvoeren.

Airless Latexspuiten

Het aanbrengen van latex op de wanden en de plafonds na het stukadoren door middel van een professionele airless spuitmachine geeft een superstrak eindresultaat, waarbij de gladheid van de ondergrond blijft. Dit in tegenstelling tot sausen.

De kwaliteit van de airless pomp maakt deels uit aan de kwaliteit van de afwerking. Een goedkope en lichtere airless pomp levert uiteraard mindere kwaliteit dan een zwaardere airless pomp.

Opfrisbeurt woning /bedrijfspand

Wilt u snel uw woning betrekken en u heeft geen tijd of een budget dat het even niet toelaat om alles nieuw te stukadoren? Dan kunnen wij ( vaak binnen 2 dagen ) uw woning afplakken en latexspuiten in 1 kleur. v.a. €8,00 m2 incl. materialen / afplakmateriaal en arbeidsloon.

Afwerkingen: Stralingsvrij stukadoren

Bij stubeko exclusive bieden we stralingsvrij stucwerk aan.  De vele soorten materialen vindt u op onze exclusive website. Ook volgen wij regelmatig cursussen bij verschillende fabrikanten en volgen vele workshops om met alle materialen te stukadoren en te testen om u een zo goed mogelijk aanbod van de nieuwste producten en de verschillende afwerkingen te kunnen aanbieden.

Stralingswerende interieuroplossingen

Stubeko-Exclusive biedt interieuroplossingen tegen elektrosmog, ook wel straling genoemd. Wij beschermen ruimten tegen elektromagnetische velden met stralingswerende producten.

Bent u gevoelig voor elektrosmog? Met speciale stucwerk, folie en verfproducten kunnen wij ruimten afschermen van elektromagnetische velden. Probleem opgelost.

Waterschade, scheuren en reparaties

Stubeko is door onze jarenlange ervaring gespecialiseerd in het repareren van scheuren door verzakkingen en/of waterschades.

Tevens kunnen wij een offerte maken voor de verzekering indien u de schade moet verhalen. Daar zijn wel kosten aan verbonden. De kosten hiervoor vind u in de prijslijst.

Afwerkingen: Sausen

Heeft u uw wanden en eventueel ook uw plafonds laten stukadoren? En wilt u alles nog afwerken met latex of muurverf? Ook hiervoor zijn er verschillende afwerkingen. U bent u bij Stubeko in Amstelveen aan het juiste adres. We kunnen het sausen maar ook latexspuiten. Latexspuiten is voordeliger dan sausen. Dit komt omdat sausen arbeidsintensiever is en meer verf kost en daardoor langer werk is.

Spachtelputz 

Bijna alle sierpleisters zijn een mengsel van kleine steenkorrels en duurzame kunsthars. Wij stukadoren enkel met de allerbeste kwaliteit. SPS, Brander of strikolith voor interieur en exterieur. Het is in bijna elke gewenste kleur toe te passen en makkelijk schoon te maken. Tevens is het dankzij de kunsthars een sterke en stootvaste afwerklaag.

Glitter in de spachtelputz

Wilt u iets aparts met uw spachtelputz? Dan kunt u voor glitter spachtelputz kiezen. De glitters worden met een roller op de spachtelputz aangebracht. U heeft keuze uit verschillende kleuren spachtelputz en glitters, ook de hoeveelheid glitters is naar eigen inzicht te bepalen.

Latex specificatie SPS4040:

verschillende afwerkingen