NOA-Afbouwgarantie

Stukadoorsbedrijf Kooijman / STUBEKO is een erkend Stukadoorsbedrijf, dat wil zeggen dat wij aangesloten zijn bij een branchevereniging.

is dé Nederlandse Ondernemersvereniging voor Afbouwbedrijven. Stukadoorsbedrijven die het beste willen voor hun klanten sluiten zich aan bij een branchevereniging. Middels NOA-Afbouwgarantie kunnen consumenten garantie en zekerheid worden geboden en wil onder meer de kwaliteit in de branche waarborgen
Kiezen voor een NOA-vakman betekent kiezen voor:

Heldere afspraken
Een perfect eindresultaat
Een goede afhandeling in geval van geschillen (NOA staat garant)
Een vakman die voldoet aan strenge kwaliteitseisen
Uw stukadoorsklus kunt u met een gerust hart overlaten aan de erkende vakman.
Voor uitgebreide informatie over de Afbouwgarantie verwijzen wij u naar www.ubentbeteraf.nl.

Ook kunnen wij u een garantie certificaat geven van 5 jaar garantie op al het stukadoorswerk binnen. Voor het stukadoorswerk buiten geldt een garantie van 3 jaar.

U kunt de garantiecertificaten van deze website downloaden en invullen. Wij maken een kopie en sluiten deze op in onze administratie.

De garantie heeft u altijd bij ons. Op uw factuur staat de datum en vanaf die datum gaat uw garantie in.

Wij zullen ons houden aan de normen die voor de NOA gelden. Mocht er desondanks toch een scheur ontstaan zoals bij een nieuwbouw woning kunnen wij hier niets aan doen. Wij hebben ons gehouden aan de normen. Maar desondanks er een eventuele scheur kan ontstaan zijn wij niet de beroerdste om deze te repareren.

Online offerte aanvragen.