Latexspuiten 

Bij Stubeko worden uw wanden en plafonds 2x latexgespoten met SPS 4040

Heeft u uw wanden en plafonds laten stukadoren? En wilt u alles nog afwerken met latex of muurverf? Hiervoor bent u bij Stubeko in Amstelveen aan het juiste adres.. Wij spuiten altijd met een matte Latex SPS 4040. Al vanaf € 8,00 per m2. ( ex. btw ) incl. verf en afplakken. Uiteraard adviseren wij u graag over alle mogelijkheden. Als er een ander stukadoorsbedrijf heeft gestukadoord dan willen wij dat graag eerst beoordelen. Op het oog ziet het er vaak mooi uit maar voor latexspuiten ligt de lat vrij hoog.

Airless Latexspuiten

Het aanbrengen van de latex op de wanden en plafonds door te laten latexspuiten moet met een professionele airless spuitmachine gebeuren en geeft een superstrak eindresultaat, waarbij de gladheid van de ondergrond blijft. Dit in tegenstelling tot sausen. Met de juiste kwaliteit verf zoals de SPS 4040 krijg je altijd een mooi resultaat.

Voor woningen waar we voor de deur kunnen parkeren kunnen we vanuit de bus met een slang van 35 meter tot aan de zolder naar binnen halen. Het voordeel hiervan is geen emmers en grote pomp in de woning. Meer werkruimte en minder rommel.

Bij het spuiten van de wanden en plafonds kan er ook wel is een groot plafond in zitten. Op onze pomp kunnen 2 spuitslangen tegelijk aangesloten worden en tegelijk spuiten.

Wij van Stubeko hebben meerdere professionele Graco pompen van dezelfde zware kwaliteit. Daar kunnen we ook mee in flatgebouwen of andere minder goed bereikbare woningen. Dus geen kwaliteitsverschillen.

Opfrisbeurt woning /bedrijfspand

Wilt u snel uw woning betrekken en u heeft geen tijd of een budget dat het even niet toelaat om alles nieuw te stukadoren? Dan kunnen wij van Stubeko ( vaak binnen 1 á 2 dagen ) uw woning afplakken en latexspuiten in 1
kleur. v.a. € 8,00 m2 incl. materialen ( SPS 4040 ) / afplak materiaal en arbeidsloon.

Waarom een stukadoorsbedrijf in huren voor latexspuiten?

Wij van Stubeko hebben als stukadoor ruim 20 jaar ervaring met latexspuiten. Ik denk dat we de volledige know how in handen voor het perfect latexspuiten en afwerken van uw wanden en/of plafonds.

Waar het bij latexspuiten vaak mis gaat is dat een schildersbedrijf of latexspuitbedrijf geen stukadoors zijn.

Een schilder kan vrijwel onmogelijk de wanden pleisteren of repareren zoals een stukadoor dat kan. Wij kunnen
daarentegen ook geen hout schuren en repareren zoals een schilder dat kan. Huur daarom een schilder of latexspuitbedrijf in voor kozijnen, deuren, keukenkastjes, trappen en andere objecten te spuiten. Wij stukadoors kunnen met verf en een spaan een hele muur pleisteren indien de wanden niet glad genoeg zijn en 20 minuten later alsnog latexspuiten.


Is latexspuiten rendabel?

Kleine oppervlakten kan je soms beter door een schilder laten doen. Gewoon sausen. Tot ongeveer 70 m2 is het niet altijd rendabel om te latexspuiten.  Het voorwerk zoals afplakken en nalopen, repareren is zoveel werk dat het te veel tijd kost en daarom te kostbaar. Mits het een plafond is en de muren kunnen worden “geraakt” met verf. Hoe meer meters hoe voordeliger latexspuiten is.

Wij latexspuiten met latex van SIG perfect.  De SPS 4040.

Stubeko latex SPS4040 specificatie:

latex specificatie voor latexspuiten

Pomp

Stukadoorswerken latexspuiten

Aan het drogen

Latexspuiten

Standaard wit

Latexspuiten

Net gespoten

Latexspuiten nat


Online offerte aanvragen.