Verbouwingen zolder nieuwbouw

Verbouwingen nodig?

wij van STUBEKO zijn alleen gespecialiseerd in het stukadoren en het latexspuiten.

Een veel voorkomende vraag is of we ook gipsplaten aanbrengen op de houten platen van de zolder. Of de zolder opdelen in 2 kamers met een voorzolder en een vliering.

Wij hebben contact met goede vakbekwame aannemers die dit kunnen uitvoeren.

  • Het realiseren van een zolderverdieping met daarop een vliering
  • Het aanbrengen van gipsplaten tegen de houten schuine kappen.

Uiteraard zijn deze vaklui van vrijwel alle markten thuis. Complete verbouwingen in de woning. Het opnieuw indelen van de kamers. Badkamers installeren, sloopwerkzaamheden,  aanbouw of een dakkapel plaatsen, laminaat of tegelvloeren enz enz.

Wij van STUBEKO stukadoorswerken doen ook verbouwingen om straling van WIFI, 4G, 5G zendmasten en electriciteitsmasten te beperken. Dit doen we in samenwerking met onze aannemers .

Neemt u contact met ons op via het offerte formulier en vult u daar uw wensen in. Dan informeren wij of er nog ruimte is in de planning. Wij stemmen dan de planning onderling af.

Zolderplaten afgipsen verbouwingen Zolderplaten afgipsen verbouwingen Zolderplaten afgipsen verbouwingen Zolderplaten afgipsen

Zolderplaten latexspuiten

Wij van STUBEKO kunnen uw zolderplaten wel voorzien van latexspuitwerk.

De bruine of groene houten platen kunnen latexspuiten met de matte schrobvaste latex klasse 1. De platen mogen niet met een isolerende verf worden afgewerkt omdat het dan niet meer kan ademen. Er ontstaat dan schimmelvorming achter de platen met alle gevolgen van dien.

U kunt de platen ook sausen met een roller. Dit geeft wel een structuur. Indien uw platen slecht zijn afgewerkt kunt u met een vachtroller best wat camoufleren.

Het mooiste resultaat is natuurlijk om de platen te latexspuiten. U kunt de gaatjes van de nietjes op uw gemak zelf dichtmaken met bijvoorbeeld Renoband van Knauf als wij bezig zijn met het pleisteren van uw nieuwbouwwoning.

De prijzen voor het meespuiten van uw houten zolderplaten zijn € 7,00 m2 ex btw voor witte latex. Uiteraard geldt dit alleen indien u uw woning ook door ons laat afwerken.

zolderplaten meespuiten zolderplaten meespuiten Zolderplaten meespuiten Zolderplaten meespuiten

Online offerte aanvragen.