Offerte voorwaarden

Offerte voorwaarden van uw nieuwbouwwoning

* Een nieuwbouwwoning is een behangklaar opgeleverde woning

met een spackgespoten plafond. Indien u twijfels heeft over de “verbouwingen” in uw nieuwbouwwoning dan graag contact opnemen om misverstanden te voorkomen. In de offerte voorwaarden gaat men hier van uit.

* Stopcontacten en schakelmateriaal verwijderen

Alleen de kapjes. Het binnenwerk mag blijven zitten op de muur. Op kale betonwanden het binnenwerk ongeveer 1 cm naar voren halen. Niet dat deze zo ver er uit steekt en naar beneden bengelt. Deze graag na het stukadoren ( voor het latexspuiten ) weer vastzetten. De afdek kapjes pas weer terugplaatsen als we klaar zijn met latexspuiten. Dat kan de dag er na. In de offerte voorwaarde gaat men hier van uit.

* Thermostaten en indien aanwezig de deurintercom niet weghalen.

Ook perilex (380) laten zitten. Wij werken daaromheen. Het weghalen van de intercom mag niet vanwege storingen.

* Deuren

Alle deuren verwijderen behalve die van het toilet, badkamer, meterkast en de trapkast, mits stucwerk aan de binnenzijde ook wordt gedaan. Dan ook graag er uit.
Als de plafonds niet gedaan hoeven te worden kunnen deze misschien in de badkamer staan. Mochten ze in de berging naar buiten gaan dan is het verstandig deze op een pallet te zetten.

* Trap

Wij plakken alleen een strook langs de zijkant. Deze is vaak al geschilderd. De tredes plakken wij niet af. Indien er een optionele afgewerkte houten trap inkomt dan moet u zelf zorg dragen voor de bescherming daarvan. Wij kunnen het eventueel ook doen maar dat zit niet in de offerte voorwaarden verwerkt.

* Kozijnen vervangen

Indien u de standaard stalen deurposten niet mooi vindt en deze hebt (laten) vervangen voor houten kozijnen dan is de kans aanwezig dat de timmerman deze niet op 1 lijn heeft gemonteerd. Indien deze scheef zijn geplaatst en het stucwerk is geen pleisterlaag meer omdat het niet meer behangklaar is er kans op een prijsverhoging van het stucwerk van de wanden. De purschuim waar de deurposten mee zijn vastgezet en de ongelijke wanden naast de deurposten hebben vaak een dikke laag nodig.

* Stalen deuren

Het te lood stellen van hoekprofielen t.b.v. een stalen deur zit niet in de offerte voorwaarden inbegrepen. Mits het staat vermeld. Prijs per deur is € 250,00 ex btw incl. hoeklijnen

* Plafonds

Wij gaan in de offerte voorwaarde uit van een woning met een korrel ( spack ) gespoten plafond. Zo wordt deze opgeleverd. Indien u het heeft laten vervallen en u een minimale vergoeding heeft gehad van de bouwer dan bent u (helaas) iets duurder uit. € 4,00 m2 ex btw. Ook een verlaagd plafond is € 4,00 m2 ex btw duurder. Indien er spots inkomen die door middel van een frame gelijk gestukadoord dient te worden met het plafond of ingebouwde rails waaronder stucstop profielen nodig voor zijn zit ook niet in de prijs inbegrepen. Dit zullen we bij aanvang werkzaamheden bespreken.

* Doorbreken of bouwen van muren

en frasen van leidingen: Dat is niet in de offerte voorwaarden meegenomen. Een leiding in de muur voor de tv graag diep genoeg infresen. Stopcontacten fresen in de keuken graag dichtzetten met fix en finish om droogtijd te verkorten. Zit allemaal in de offerte inbegrepen. Indien in de slaapkamer een stopcontact wordt verlegd is dat ook geen probleem. Indien in heel veel muren wordt gehakt en gesloopt dan is er kans op een toeslag. Muren die zijn gesloopt graag zo netjes mogelijk wegzagen. Wij hakken het niet verder. Muren die worden opgemetseld zijn 99 van de 100x niet vlak. Ook deze kunnen een prijsverhoging met zich meebrengen.

* latexspuiten kleur:

De offerte is gemaakt op basis wit. Voor bijvoorbeeld een RAL 9010 of een RAL 9016 is er een toeslag voor het kleuren van de emmers. Deze is momenteel € 0,50 m2 ex btw. Andere kleuren op aanvraag.

* Latexspuiten van alleen de wanden

( RAL 9010/9016 ) en niet de plafonds: Indien de plafonds niet worden gestukadoord dan spuiten we deze in dezelfde kleur van de wanden. (niet bij wit ). Bij RAL 9010 of 9016 betaald u de kostprijs van de verf. Dat is ongeveer € 120,00 ex btw per verdieping. Het is ook mooier omdat de randen worden gekit en de overgang mooier wordt.

Kijk ook bij tips en adviezen.