Ons bedrijf

S tubeko stukadoors uit Amstelveen is ontstaan in2014. In 1999 is mijn vader stukadoorsbedrijf Kooijman gestart en in 2012 heb ik de opleiding van stukadoren in Purmerend afgerond en had bij mijn vader in zijn ( erkende ) leerbedrijf gewerkt .In 2014 ben ik STUBEKO stukadoorswerken begonnen.  Nu ik alle stukadoors technieken en het latexspuiten perfect beheers heb ik eind 2022 heb ik het bedrijf overgenomen van mijn vader.

Wij doen het latexspuiten al sinds 2004 en zijn gespecialiseerd in de nieuwbouw. Nieuwbouw inclusief latexspuiten. Ons bedrijf heeft veel ervaring opgedaan met bestaande bouw en renovatiewerk en ook met betonlook hebben we veel verschillende technieken geleerd door verschillende workshops te volgen. Uiteindelijk hebben we met de betonlook voor de Pandomo gekozen.

Ons bedrijf is nu ongeveer 17 jaar aangesloten bij de branchevereniging  NOA, zodat u verzekerd dat u een erkende stukadoor in huis haalt die weet waar hij het over heeft. Ook met betrekking tot het latexspuiten. Ook is ons bedrijf  VCA-Vol gecertificeerd  zodat we ook op grote bouwprojecten kunnen werken. Tevens werken wij met goedgekeurd gereedschap.

Kwaliteit

H oogwaardige materialen.
Het gebruik van professioneel gereedschap is net zo belangrijk als de materialen die je gebruikt.
Professionele matte verf van SPS 4040, Knauf, Ardex en andere A merken. Het aanbrengen van de verf met een krachtige airless pomp van Graco (Mark 7 of een 695 ) is belangrijk om de verf mooi aan te brengen.

Met de juiste voorbehandelingen en de normen hanteren die daarbij horen zoals de NOA, TBA maar ook bijvoorbeeld Knauf kan je altijd met zelfverzekerdheid je garantie verlenen.

Wij maken geen proefstukjes voor de klant maar laten de klant het liefst op locatie kijken naar onze werkzaamheden.. Dat geeft een goed beeld naar hoe onze werkwijze is en wat voor kwaliteit wij leveren.

Latexspuiten

Latexspuiten vanuit de bus

Onze Sprinter is helemaal ingericht om vanuit de bus te kunnen latexspuiten. Het mixen van de verf, de pomp ( Graco Mark VII ) staat vastgelast in de bus. Volledig computer gestuurd. Met de 60 m2 slang komen we ver. Geen airless pomp meer in de woning.

Loods

Opslag

We hebben alle materialen op voorraad in de loods

Kantoor

Kantoor

Op ons kantoor plannen we onze werkzaamheden. We ontvangen hier geen klanten. Deze nodigen we uit om op het werk te komen kijken waar we bezig zijn. Dan weet u gelijk hoe wij werken.

Online offerte aanvragen.