Ons bedrijf

S tubeko stukadoors uit Amstelveen is ontstaan nadat ik in 1999 de opleiding van stukadoren had afgerond en daarna in 2003 als zzp-er stukadoor ben begonnen. (Stukadoorsbedrijf Kooijman) In 2012 is mijn zoon op 15 jarige leeftijd bij mij in het leerbedrijf gekomen, nadat hij zijn opleiding als stukadoor had afgerond in 2011. In 2014 is mijn zoon STUBEKO stukadoorswerken begonnen en sindsdien werken wij als vader en zoon samen in ons bedrijf.

Wij doen het latexspuiten al sinds 2004 en hebben ons gespecialiseerd in de nieuwbouw. Nieuwbouw inclusief latexspuiten. Ons bedrijf heeft veel ervaring opgedaan met bestaande bouw en renovatiewerk en ook met betonlook hebben we veel verschillende technieken geleerd door verschillende workshops te volgen. Uiteindelijk hebben we met de betonlook voor de Pandomo gekozen. Wij vinden de pandomo de mooiste betonlook uitstraling hebben.

Ook in het afschermen van straling in uw woning of bedrijf is ons bedrijf gespecialiseerd. Zoals de schadelijke  WIFI,  4G, 5G, electricteitsmasten en zendmasten. Meer info hierover op www.stukadoor.nu

Ons bedrijf is nu ongeveer 15 jaar aangesloten bij de branchevereniging  NOA, zodat u verzekerd dat u een erkende stukadoor in huis haalt die weet waar hij het over heeft. Ook met betrekking tot het latexspuiten. Ook is ons bedrijf  VCA-Vol gecertificeerd  zodat we ook op grote bouwprojecten kunnen werken. Tevens werken wij met goedgekeurd gereedschap.

Kwaliteit

H oogwaardige materialen.
Het gebruik van professioneel gereedschap is net zo belangrijk als de materialen die je gebruikt.
Professionele matte verf van SPS 4040, Knauf, Ardex en andere A merken. Het aanbrengen van de verf met een krachtige airless pomp van Graco (Mark 7 of een 695 ) is belangrijk om de verf mooi aan te brengen.

Met de juiste voorbehandelingen en de normen hanteren die daarbij horen zoals de NOA, TBA maar ook bijvoorbeeld Knauf kan je altijd met zelfverzekerdheid je garantie verlenen.

Wij maken geen proefstukjes voor de klant maar laten de klant het liefst op locatie kijken naar onze werkzaamheden.. Dat geeft een goed beeld naar hoe onze werkwijze is en wat voor kwaliteit wij leveren.

Latexspuiten

Latexspuiten vanuit de bus

Onze Sprinter is helemaal ingericht om vanuit de bus te kunnen latexspuiten. Het mixen van de verf, de pomp ( Graco Mark VII ) staat vastgelast in de bus. Volledig computer gestuurd. Met de 60 m2 slang komen we ver. Geen airless pomp meer in de woning.

Loods

Opslag

We hebben alle materialen op voorraad in de loods

Kantoor

Kantoor

Op ons kantoor plannen we onze werkzaamheden. We ontvangen hier geen klanten. Deze nodigen we uit om op het werk te komen kijken waar we bezig zijn. Dan weet u gelijk hoe wij werken.

Online offerte aanvragen.