RENOVATIE

Renovatie stukadoorswerk is het pleisterwerk en raapwerk door elkaar heen. Oude woningen hebben vaak verschillende laagdiktes nodig om het weer strak te krijgen.

Bij renovatie kan de laagdikte behoorlijk oplopen. 10 cm is niet ongewoon. Op de video’s hiernaast ziet u hoe wij van STUBEKO renovatiewerk met de gipsspuit het raapwerk aanbrengen.

Vaak gebruiken we dus bij hele dikke lagen stucwerk een PFT Ritmo spuitmachine om het werk te verlichten. Ook bij het plaatsen van stralingsvrije matten in de muur heb je een dikke laag gips nodig. Daarbij wordt de gips op de wanden gespoten. De gips die we gebruiken is MP 75. Dat is speciaal gemaakt om met een spuitmachine te verwerken. Mp 75 kan vrijwel alle diktes aan wat betreft de lagen stucwerk. Op de foto’s kan je zien hoe muren er uit zien van een renovatie project. Foto’s zijn van het Doelen Hotel in Amsterdam. Daar hebben we ruim 17000 m2 aan stucwerk uitgevoerd. 81 kamers waarvan vele kamers en alle gangen met de gipsspuit zijn gedaan.

renovatie

Renovatie

De prijzen bij een renovatie project zijn niet op afstand te beoordelen. Net als bij een bezichtiging is in een oude woning waar het behang nog op de muren zit. Als u met een sleutel over de muren heen gaat en u hoort holle geluiden kunt u er van uitgaan dat de wanden los zitten. Bij het verwijderen van het behang en het frezen van leidingen komen de muren vaak los.

Daarom is het verstandig om wel eerst een stukadoor te regelen voor als de woning wordt opgeleverd maar dat u wel rekening houdt met prijzen die op kunnen lopen.

Als u in het bezit bent van de sleutel dan kunt u na het behang afstomen en de leidingen frezen pas een goede indicatie krijgen van de werkelijke kosten.

U kunt een offerte aanvragen als u weet hoeveel raapwerk er zit in de woning en hoeveel pleisterwerk. Indien u dit niet weet kunt u via contact ook een aanvraag indienen voor een offerte.

Binnen 2 minuten een automatische offerte in uw mailbox