Spachtelputz en sierpleisters

Stubeko kan uw woning  voorzien van 0,9 mm, 1.2 mm of 1.5 mm. Dit zijn de meest voorkomende soorten spachtelputz. Er is ook 0.8 mm en 2.0 mm of nog grover van structuur.

Bijna alle sierpleisters zijn een mengsel van kleine steenkorrels en duurzame kunsthars. Wij werken enkel met de beste kwaliteit. Zoals Brander, Strikolith en SPS. Alleen A-merken spachtelpleister.
Het is in bijna elke gewenste kleur toe te passen en makkelijk schoon te maken. Tevens is het dankzij de kunsthars een sterke en stootvaste afwerklaag.

Het is zowel binnen als buiten toepasbaar.

NOA Garantie

Spachtelputz

Spachtelputz

Spachtelputz met glitters

Wilt u iets aparts met uw spachtelputz? Dan kunt u voor glitters kiezen. De glitters worden met een roller op de sierpleister aangebracht.
U heeft keuze uit verschillende kleuren spachtelpleister en glitters, ook de hoeveelheid glitters is naar eigen inzicht te bepalen.

Mocht u de glitters zat zijn, dan hoeft u er enkel overheen te sausen. Let wel dat ook hierbij de structuur minder wordt na het sausen. Wij kunnen het ook latexspuiten waardoor de structuur het best bewaard blijft.

Om de sierpleister aan te brengen dient de ondergrond behangklaar te zijn. Indien de wanden vrij zijn gemaakt van behang kunnen de achtergebleven lijmresten doorslaan in de sierpleister. Daarom is het ten zeerste aan te raden om de wanden eerst te voorzien van een nieuwe stuclaag. Hoe fijner de structuur hoe vlakker de ondergrond dient te zijn. Betonwanden dienen altijd te worden gestukadoord. Houdt daarbij rekening dat er dan dubbele m2’s zijn.

Het aanbrengen van een dunne laag voor de spachtelputz is rond de € 12,00 m2

Prijzen v.a. € 18,00 m2. ex btw. Afhankelijk van het merk, de korreldikte en of het voor interieur of exterieur is.

OFFERTE BINNEN 2 MINUTEN IN UW MAIL