Spachtelputz en sierpleisters.

Stubeko kan uw woning  voorzien van 1.0 mm, 1.2 mm of 1.5 mm. Dit zijn de meest voorkomende soorten spachtelputz. Er is ook 0.8 mm en 2.0 mm of nog grover van structuur.

Bijna alle sierpleisters zijn een mengsel van kleine steenkorrels en duurzame kunsthars. Wij werken enkel met de beste kwaliteit. Zoals Rigo Studeco / superieur voor interieur en exterieur. Brander, Strikolith SPS. Alleen A-merken.
Het is in bijna elke gewenste kleur toe te passen en makkelijk schoon te maken.

Tevens is het dankzij de kunsthars een sterke en stootvaste afwerklaag. Ideaal voor gezinnen. Pas wel op met kleine kinderen. Het kan scherp zijn als ze vallen.

Het is zowel binnen als buitentoepasbaar.

Glitters in de spachtelputz

Wilt u iets aparts met uw spachtelputz? Dan kunt u voor glitters kiezen. De glitters worden met een roller op de sierpleister aangebracht.
U heeft keuze uit verschillende kleuren spachtelputz en glitters, ook de hoeveelheid glitters is naar eigen inzicht te bepalen.

Mocht u de glitters zat zijn, dan hoeft u er enkel overheen te sausen. Let wel dat ook hierbij de structuur minder wordt na het sausen. Wij kunnen het ook latexspuiten waardoor de structuur het best bewaard blijft.

Om de sierpleister aan te brengen dient de ondergrond behangklaar te zijn. Indien de wanden vrij zijn gemaakt van behang kunnen de achtergebleven lijmresten doorslaan in de sierpleister. Daarom is het ten zeerste aan te raden om de wanden eerst te voorzien van een nieuwe stuclaag. Hoe fijner de structuur hoe vlakker de ondergrond dient te zijn. Betonwanden dienen altijd te worden gestukadoord. Houdt daarbij rekening dat er dan dubbele m2’s zijn.

Het aanbrengen van een dunne laag voor de sierpleister is rond de € 10,00 m2

We komen graag vrijblijvend bij u langs om de ondergrond te beoordelen. Vult u het offerteformulier in op de contactpagina dan nemen wij zo spoedig mogelijk contact op.

Prijzen v.a. € 17,00 m2