BETONLOOK

Betonlook is en wordt het stucwerk van nu en de toekomst. Wij werken met hoofdzakelijk met Pandomo. W1,W3 of F3. Dit materiaal kan worden aangebracht op diversen ondergronden. Onder andere in de woonkamer of in de badkamer rondom het bad, boven aanrechtbladen en op andere muren.

Wij raden betonlook / pandomo af voor in de natte ruimte. Wij gebruiken ook F3,  een Pandomo die ook geschikt is in vochtige ruimtes, maar ons advies is om het douchegedeelte te tegelen. Door kit naden die op den duur stuk gaan en de kraan die door de warmte en kou kan gaan wrikken kan er vocht ontstaan onder het stucwerk met alle gevolgen van dien. Als u het douchegedeelte tegelt en de rest van de wanden in de Pandomo afwerkt is het blijvend mooi. In de badkamer lakken we de pandomo af met een 2 componenten lak die onzichtbaar is. In de woonkamer of slaapkamer kunnen we deze ook in de olie zetten ipv af te lakken.

Het resultaat is vrijwel even hard als natuursteen. Het uiteindelijke eindresultaat is de handtekening van de stukadoor.

Wat is tegenwoordig nog mooier dan de afwerking van een glad strak gestuukt plafond in bijvoorbeeld de woonkamer en deze met spierwitte verf te latexspuiten om vervolgens daaronder een wand in een prachtige betonlook…kleur of geen kleur af te werken…

Prijzen zijn vanaf ongeveer € 100 m2 . Ook afhankelijk van de ondergrond en het aantal m2’s. De prijzen die relatief hoog zijn ten opzichte van traditionele stucwerk komen hoofdzakelijk voort uit de dure materialen. De voorstrijk, de pandomo, de kleurstof, de 2k lak of de olie. De werkzaamheden kunnen vaak in 2 dagen worden afgerond.

Online offerte aanvragen.