Tarieven stubeko en betalingsvoorwaarden:

hieronder vindt u de tarieven stubeko en de betalingsvoorwaarden

Voorwaarden voor het stukadoren en latexspuiten van uw nieuwbouwwoningen vindt u hier.

Tarieven van stubeko staan hierboven vermeld. De betalingsvoorwaarden vindt u hier onder.

 

Tarieven stubeko en betalingsvoorwaarden

Voor de btw tarieven stubeko kijk op onze btw pagina.   Uitleg door de belastingdienst

Wij vragen geen geld vooraf.

Er wordt geen geld vooraf gefactureerd of een aanbetaling gevraagd. Uitzondering kan zijn bij grote opdrachten. Na de bevestiging van een groot project kan er soms een aanbetaling van 20% worden gehanteerd. Dit gaat in overleg. U krijgt dan van ons factuur met de daarop de aanbetaling. Deze kan dan eventueel worden voldaan via de bijgevoegde link via iDEAL.

De betaling is na de werkzaamheden.

Bij stukadoorswerk alleen is dan na de werkzaamheden. Bij stukadoorswerk i.c.m. latexspuiten is dat in 2 delen. Het eerste deel is na het stucwerk. Het tweede deel als het klaar is na het latexspuiten. De deelfactuur van het stucwerk is hoger dan die van het latexspuiten omdat het stucwerk een hogere prijs heeft.

Mocht u een bouwdepot hebben kunnen wij de factuur ongeveer 14 dagen voor aanvang werkzaamheden aan u geven zodat u rustig het geld kunt vrijmaken uit het bouwdepot.

tarieven van stukadoorswerk heeft u binnen 2 minuten offerte in de mail

Betalen kan via de iDeal link die is bijgesloten bij de factuur,overboeken,  contant of met Florijn.

Tarieven stubeko en betalingsvoorwaarden

Richtprijs van de binnen 2 minuten in uw mailbox

Onze tarieven stubeko liggen ongeveer 30% onder de gemiddelde prijzen van onze collega stukadoors en zijn daarom wel gebaseerd op een spoedige / vrijwel directe betaling NA de werkzaamheden. De spoedige betaling is voor particulieren maar ook voor aannemers na afronding werkzaamheden wel een vereiste. 

Schadeofferte

* De betalingsvoorwaarden en tarieven voor het opmaken van bijvoorbeeld een waterschade offerte zijn € 50,00 +  10% van het totaalbedrag . Bij het uitvoeren van de werkzaamheden van een schade-offerte na onze expertise zullen de 10% van de gemaakte kosten in mindering worden gebracht op de factuur. Indien er minder werk wordt uitgevoerd dan is geoffreerd dan wordt alleen de 10% van de uitgevoerd kosten in mindering gebracht. Niet de 10% die overblijft voor de klant. Dit doen we omdat er veel schade offertes worden aangevraagd puur voor eigen gewin.

Mocht u vragen hebben over de betalingen of de tarieven kunt u contact opnemen met N.J.M. Kooijman op telefoonnummer 06-15 505 505