Nieuwbouw met latexspuiten

Wij zijn gespecialiseerd in nieuwbouwwoningen gecombineerd met latexspuiten.

We hebben speciale scherpe prijzen voor het compleet afwerken van uw nieuw opgeleverde behangklare nieuwbouw woning. Voor het pleisteren en latexspuiten van de wanden en de plafonds. Voor de plafonds rekenen we hetzelfde bedrag als voor de wanden. Mits de wanden in dezelfde ruimte ook worden gestukadoord en de plafonds zijn opgeleverd met spackspuitwerk.

Indien u het spack spuitwerk heeft laten vervallen, is er een grote kans dat het ook niet meer is terug te draaien. Dat is begrijpelijk, want dan maakt de aannemer uiteraard veel winst als hij slechts een paar honderd euro vergoeding geeft. De kosten voor het laten spackspuiten van de kale betonplaten is wel 8x zoveel als bij het laten vervallen ervan. De platen moeten eerst strak gemaakt worden om de overgangen van de scheve betonplaten op te vangen. Vervolgens moet de spackspuiter het hele plafond eerst spuiten en vlak messen en vervolgens helemaal spackspuiten. Tussentijds moeten de roestpitten worden geïsoleerd. Indien het spackspuitwerk wat u heeft laten vervallen niet meer is terug te draaien rekenen we € 4,00 m2 ex. btw extra voor de plafonds. U bent dan nog steeds voordelig uit. Onze voorkeur gaat uit dat u het niet laat vervallen. Het spackspuit gespoten plafond is een hele goede en sterke ondergrond voor het stucwerk.

Onze prijzen bij nieuwbouw zijn scherp omdat de wanden al vlak zijn gemaakt vanuit de bouw en behangklaar zijn opgeleverd. De vlakheidscriteria bij behangklaar en sausklaar zijn vrijwel hetzelfde.  Het pleisterwerk van een nieuwbouwwoning is maximaal 3 mm. Als er hoeken op gaan zijn deze altijd 3mm. Vaak zijn de raamkanten al gestukadoord met gips en voorzien van hoekprofielen en gaat er 1 mm pleisterwerk overheen om het glad te maken. Soms is alles van beton en moet alles voorzien worden van 3 mm stucwerk. Is echt van woning tot woning verschillend.

Renovlies:

vanuit de bouw gaan er veel geruchten over scheuren. Iedereen heeft wel een mening. Vaak wordt er aangeraden ( soms zelfs door de aannemer) om niet te stukadoren maar om renovlies behang aan te brengen. Dat is natuurlijkste de grootste onzin die je maar kan bedenken. Renovlies is niets anders dan een behang met een vezel er in. Wij gebruiken eigenlijk hetzelfde maar dan in de vorm van gaasband. Vanwege onze lange ervaring in de nieuwbouw weten wij precies waar de kans op scheuren het grootst is.. Je gaat niet in je nieuwe nieuwbouw woning zitten waar behang op de muren zit wat vaak nog duurder is om aan te brengen als bij ons het pleisteren met het latexspuiten daarvan gecombineerd kost. Mocht er een desondanks toch scheur ontstaan zijn deze eenvoudig te repareren. Als het gaat scheuren achter het behang dan is er pas echt een probleem. Wel kan je de houten platen op zolder met renovlies beplakken omdat de nietjes die er in zitten ook zichtbaar blijven na het latexspuiten. Wij doen dit overigens niet.

De afgelopen jaren hebben wij zo veel nieuwbouw woningen gestukadoord en scheurvorming komt echt heel heel sporadisch voor. Als het gebeurd is het hoofdzakelijk in de inwendige hoeken. Dat is eenvoudig binnen 1 minuut te verhelpen. Omdat we NOA erkend zijn hanteren wij ook alle voorzorgsmaatregelen om scheurvorming tegen te gaan en geven 5 jaar garantie.

Wij spuiten alles 2x af. De verf die we gebruiken is een professionele matte latex en deze is van een schrobvast klasse 1. Dus ook geschikt voor bijvoorbeeld in de keuken en badkamer.

Voor informatie over latexspuiten kijkt u dan bij diensten.

360 graden foto. Beweeg met de muis over de foto

Op de referentielijst staan een aantal nieuwbouwwoningen die we hebben gedaan.

€ 21,17 per m2 !!! ( incl. 21% BTW )

Stukadoren en Latexspuiten

Online offerte aanvragen.