Stukadoor Amstelveen

STUBEKO Exclusive en STUBEKO stukadoors ( Vader en zoon ) beschikken beide over jarenlange ervaring op het gebied van stucwerk. Het afwerken van een nieuwbouw woning met latexspuiten is onze specialiteit. Stukadoor Amstelveen heeft meer dan 20 jaar ervaring op het gebied van stukadoren en latexspuiten.

STUBEKO was in 2004 gevestigd in Uithoorn en ook in Aalsmeer waren we gevestigd. We zijn nu al weer jaren in Amstelveen gevestigd.

Kijk op onze referentielijst waar wij zoal hebben gewerkt in Amstelveen of in Nederland. Er is altijd wel een buurman in de buurt waarbij STUBEKO heeft gewerkt.

Waarom ons als stukadoor Amstelveen?

Stubeko levert een hoge kwaliteit stucwerk tegen een goede prijs. We zijn gediplomeerde stukadoors. Pleisterwerk al v.a. € 14,00 m2 ,latexspuiten vanaf € 8,00 m2. STUBEKO is aangesloten bij de Nederlandse Branchevereniging voor Afbouwbedrijven de NOA en Bedrijfschap Afbouw.  Stukadoor Amstelveen geeft u een garantie van 5 jaar op stukadoorswerk binnenshuis.

Wat doen wij als stukadoor Amstelveen?

Pleisterwerk en raapwerk van wanden en plafonds.  Stubeko is met veel stukadoors technieken bekend. Ook met  betonlook.

Pandomo betonlook in vrijwel alle RAL kleuren te krijgen. Door de vele workshops die wij volgen blijven we up to date met de nieuwste technieken. Onze werkzaamheden zijn er voor hele grote en ook kleine projecten. Kleine projecten onder de 25 m2 gaan op daggeld.

Kantoor Stubeko

Offerte

Kwaliteit stucwerk en latexspuiten tegen een goede prijs!

Wij van stubeko latexspuiten vanaf 2004. We hebben tienduizenden meters gespoten de afgelopen jaren.

Doordat wij de grootste afnemers zijn van latex  krijgen we de hoogste korting van de bouwhandel. Daarom kunnen wij tegen scherpe prijzen latexspuiten met SPS 4040 omdat we die ook heel scherp inkopen. Wij spuiten vanuit de bus of binnenshuis.

Magazijn Stubeko

Loods Stubeko van ons bedrijf

Stubeko Exclusive

Stralingswerende oplossingen tegen straling

Wat kost deze stucadoor Amstelveen?

Stubeko pleistert stukadoort uw wanden vanaf € 14,00 per m2 en plafonds vanaf € 15,00  Latexspuiten al vanaf € 8,00 m2 met een afwasbare latex van SPS 4040. Stucadoor Amstelveen is gespecialiseerd in nieuwbouw. Voor € 20,00 stukadoren en latexspuiten wij uw woning.

Kijk hier voor onze tarieven. Stucadoor Amstelveen maakt vrijblijvend een heldere offerte voor u zodat u direct weet waar u aan toe bent.

Wij vragen geen geld vooraf.

Kan ook bij ons ook worden betaald in Florijnen.

Wij zijn te bereiken: 020-44 155 15 / 06-15 505 505 / info@stukadoor.nu / Contactformulier