Stukadoor Amstelveen

Wij als Stukadoor Amstelveen hebben meer dan 20 jaar ervaring op het gebied van stukadoren en latexspuiten.  STUBEKO stukadoors zijn gevestigd in Amstelveen en zijn gediplomeerde stukadoors, een erkend NOA aangesloten stukadoorsbedrijf.

Als stucadoor Amstelveen werken we veel in onze regio maar zijn in midden Nederland ook erg actief geweest. Kijk op onze referentielijst waar wij zoal hebben gewerkt in Amstelveen. Er is altijd wel een buurman in de buurt waarbij STUBEKO heeft gewerkt. We zijn niet voor niets stukadoor Amstelveen.

Waarom ons als stukadoor Amstelveen?

Als goed geprijsde stukadoor Amstelveen leveren wij een hoge kwaliteit stucwerk. Pleisterwerk v.a. € 11,00 m2 ,latexspuiten vanaf € 8,00 m2. STUBEKO is aangesloten bij de Nederlandse Vereniging voor Afbouwbedrijven (NOA) en Bedrijfschap Afbouw. Doordat wij aangesloten zijn bij de NOA heeft u de zekerheid dat wij een degelijk en betrouwbaar bedrijf zijn. Tevens geeft stukadoor Amstelveen u een garantie van 5 jaar. Doordat wij een jarenlange ervaring hebben opgedaan hebben we een grote deskundigheid opgebouwd in allerlei soorten stucwerk

Wat doen wij als stukadoor Amstelveen?

STUBEKO Exclusive en STUBEKO stukadoors ( Vader en zoon ) beschikken over jarenlange ervaring op het gebied van stucwerk. Het afwerken van een nieuwbouw woning met latexspuiten is onze specialiteit.

Pleisterwerk en raapwerk van wanden en plafonds.  Stukadoor Amstelveen is met veel stukadoors technieken kundig.. Ook met  betonlook. Door de vele workshops die wij volgen blijven we up to date met de nieuwste technieken. Als Stukadoor Amstelveen zijn we ook gespecialiseerd in reparatie van stuc- en pleisterwerk. Onze werkzaamheden zijn er voor grote en kleine projecten. Kwaliteit stucwerk en latexspuiten voor een goede prijs!

Kantoor Stubeko

Offerte

Kwaliteit stucwerk en latexspuiten tegen een goede prijs!

Wij als stukadoor Amstelveen spuiten al heel lang latex. Dit doen we al vanaf 2004. We hebben tienduizenden meters gespoten de afgelopen jaar. Wij hebben een Graco Mark 7 in de bus geïnstalleerd en kunnen vanaf de voordeur alleen met een slang naar binnen. Dit scheelt een hoop troep in de woning.

Doordat wij de grootste afnemers zijn van latex  krijgen we de hoogste korting van de bouwhandel. Daarom kunnen wij tegen scherpe prijzen latexspuiten met SPS 4040 omdat we die ook heel scherp inkopen.

Kwaliteit stucwerk en latexspuiten voor de beste prijs!

Magazijn Stubeko

Loods Stubeko van ons bedrijf

Stralingsvrije wanden en plafonds

Stucadoor Amstelveen is gespecialiseerd in het afschermen van straling. WIFI, 4G, 5G, zendmasten en elektriciteitsmasten. Wij zetten speciaal gaas in de wanden en de plafonds en aarden dit aan het stopcontact. Daarna worden de wanden en de plafonds opnieuw gestukadoord. Ook kan men de wanden en de plafonds daarna latexspuiten. U zult zelf de ramen met folie moeten beplakken en speciale gordijnen laten maken op maat om het niveau zo laag mogelijk te krijgen. Daar hebben wij de juiste connecties voor. Op onze andere website staat hier van alles over geschreven. Prijzen zijn niet goedkoop, de materialen zijn duur en moeilijk te verwerken. Ook komt er een elektricien aan te pas die daar de speciale papieren. Het gaas moet worden geaard. Het is dus wel een luxe ding die uiteindelijk ook niet zichtbaar is maar zal veel schelen in de gezondheid. Niet goedkoop.

Wat kost deze stucadoor Amstelveen?

De prijzen van Stubeko zijn vrij scherp. Met uitzondering van het stralingsvrij maken van de wanden en plafonds. Stukadoor Amstelveen pleistert al vanaf € 11,00 per m2 en latexspuiten al vanaf € 8,00 m2 met een afwasbare latex van SPS4040.  Op de prijslijst staan onze tarieven. Stucadoor Amstelveen maakt vrijblijvend een heldere offerte voor u zodat u direct weet waar u aan toe bent.

Wij zijn te bereiken: 020-44 155 15 / 06-15 505 505 / info@stukadoor.nu / Contactformulier