Stukadoor Ouderkerk aan de Amstel

Zoekt u een stucadoor Ouderkerk aan de Amstel? Dan hoeft u niet meer verder te zoeken.

Wij zijn een zeer scherp geprijsd stukadoorsbedrijf en zijn NOA erkend. Dat wil zeggen dat wij 5 jaar garantie geven op al ons Stukadoorswerk en Latexspuiten binnenshuis. We pleisteren al vanaf € 10,00 m2 en latexspuiten met hoge kwaliteit schrobvaste latex klasse 1 vanaf € 5,00 m2. 6__320x240_noa_ag_logo_fc

Als stukadoor Ouderkerk aan de Amstel

hebben we regelmatig onze kunsten mogen vertonen. De referentielijst in Ouderkerk aan de Amstel is niet up-to-date. Deze had veel groter moeten zijn maar wordt nog aangevuld met adressen uit ons archief.

Ook voor Latexspuiten Ouderkerk aan de Amstel bent u aan het juiste adres. Wij latexspuiten al meer dan 15 jaar. Het latexspuiten stond toen nog in de kinderschoenen. Ook gebruiken wij daarvoor de beste apparatuur zoals een Graco Mark V Platinum. Dus geen goedkope airless pompen met een lage opbrengst. Dit gaat allemaal ten koste van de Kwaliteit. De vele latex spuit- bedrijven springen uit de grond en zeggen allemaal professioneel te zijn. Kijk daarom uit naar een NOA vakman.

Kijk op onze prijslijst van wat een stucadoor Ouderkerk aan de Amstel berekend.

 

Op de site kunt u ook van alles terugvinden over de diensten die wij aanbieden. Als stucadoor Ouderkerk aan de Amstel kunnen we ook spachtelputz of betonlook aanbieden. Dit kan in diverse kleuren. Binnen- of buitenkwaliteit. Het pleisteren van uw nieuwbouw woning doen wij voor € 10,00 m2 ex. btw. Voor slechts € 5,00 ex btw meer wordt deze ook met latexspuiten afgewerkt.

Bel ( 06-15 505 505 ) of mail ( info@stukadoor.nu / info@stucadoor.nu ) voor een stukadoor Ouderkerk aan de Amstel. Wij komen vrijblijvend langs om een offerte te maken.

Kijkt u even op de website rond en misschien kunnen we straks als Stucadoor Ouderkerk aan de Amstel begroeten.

 

 

 

 

Stukadoor Amstelveen latexspuiten stubeko

 

 

slider uni