Stukadoor Ouderkerk aan de Amstel

Zoekt u een stukadoor Ouderkerk aan de Amstel? Dan hoeft u niet meer verder te zoeken.

Wij zijn een eerlijk en goed geprijsd stukadoorsbedrijf en zijn NOA erkend. Dat wil zeggen dat wij 5 jaar garantie geven op al ons Stucadoorswerk en latexspuiten binnenshuis. De NOA staat daar garant voor. We pleisteren al vanaf € 14,00 m2 en latexspuiten met hoge kwaliteit afwasbare la latex van SPS 4040 vanaf  € 8,00 m2.

Nieuwbouw stukadoren en latexspuiten we voor € 20,00 ex btw. Inclusief materialen, afplakken en arbeidsloon.

Stukadoor Ouderkerk aan de Amstel

Wij als stukadoor ouderkerk a/d Amstel hebben hier regelmatig woningen gestukadoord. Dat komt omdat Stubeko stukadoors is gevestigd in Amstelveen. Dat is natuurlijk om de hoek. De referentielijst in Ouderkerk aan de Amstel is nog niet up-to-date. Deze wordt nog aangevuld met adressen uit ons archief. Kijk waar we hebben gewerkt.

Ook voor het latexspuiten in Ouderkerk aan de Amstel bent u aan het juiste adres. Wij latexspuiten al sins 2004. Het latexspuiten stond toen nog in de kinderschoenen. Ook gebruiken wij daarvoor de beste apparatuur zoals een Graco Mark  VII ultra max II Deze staat in de bus geïnstalleerd dus geen rommel in de woning. Voor appartementen hebben we een andere zware pomp de Graco 695.  Zo bent u verzekerd van kwalitatief goede kwaliteit afwerking.

Kijk op onze prijslijst van wat een stukadoor Ouderkerk aan de Amstel berekend.

Op de site kunt u ook van alles terugvinden over de diensten die wij aanbieden. Als stukadoor Ouderkerk aan de Amstel kunnen we ook spachtelputz of betonlook aanbieden. Dit kan in diverse kleuren. Binnen- of buitenkwaliteit. Het pleisteren van uw nieuwbouw woning doen wij voor € 13,00 m2 ex. btw. Voor slechts € 7,00 ex btw meer wordt deze ook met latexspuiten afgewerkt.

Bel ( 06-15 505 505 ) of mail ( info@stukadoor.nu / info@stucadoor.nu ) voor een stukadoor Ouderkerk aan de Amstel. Wij komen vrijblijvend langs om een offerte te maken.

Kijkt u even op de website rond en misschien kunnen we straks als Stucadoor Ouderkerk aan de Amstel begroeten.

Stralingsvrije wanden en plafonds

Stubeko Exclusive is gespecialiseerd in het afschermen van straling. WIFI, 4G, 5G, zendmasten en elektriciteitsmasten. Maak van uw huis een veilig onderkomen in de grote magnetron waar we in Nederland leven.

Stukadoor Ouderkerk a/d Amstel