Tarieven

Prijzen zijn ex 9% of 21% btw.

LET OP!

Bij nieuwbouwwoningen berekenen we voor de plafonds hetzelfde als voor de wanden. Mits de wanden in dezelfde ruimte ook worden gestukadoord en de plafonds zijn opgeleverd met spack. Indien u dit heeft laten vervallen zal de prijs van de plafonds hoger uitvallen.

Wij vragen geen geld vooraf. Mits bij grotere opdrachten. Na de bevestiging van een groot project kan er soms een aanbetaling van  20% worden gehanteerd. Deze wordt uiteraard op de eindfactuur in mindering gebracht. U krijgt dan van ons een link via iDEAL.

De betaling is na de werkzaamheden.  Of bij stukwerk i.c.m. latexspuiten in 2 delen. Eerste deel na het stucwerk. Bij grotere projecten / opdrachten van 500 m2+  kan door de aanbetaling in 3 delen zijn.

Mocht u een bouwdepot hebben kunnen wij de factuur ongeveer 14 dagen voor aanvang werkzaamheden aan u geven zodat u rustig het geld kunt vrijmaken uit het bouwdepot. U betaald ons NA de werkzaamheden als deze naar tevredenheid zijn verricht.

Contant, overboeken, via iDEAL of Pinnen. Onze ( aantrekkelijke scherpe ) prijzen zijn wel gebaseerd op een spoedige / directe betaling NA de werkzaamheden. De spoedige betaling is voor particulieren en ook voor aannemers na afronding werkzaamheden wel een vereiste.

* De kosten voor het opmaken van een  (water) schade offerte zijn € 50 en 10% van het totaalbedrag . Bij het uitvoeren van de werkzaamheden van een schade-offerte na onze expertise zullen de 10% van de gemaakte kosten in mindering worden gebracht op de factuur. Dit doen we omdat er veel schade offertes worden aangevraagd puur voor eigen gewin.