Stukadoor Heerhugowaard, nieuwbouw Latexspuiten Heerhugowaard

Wij als Stukadoor Heerhugowaard zijn in nieuwbouw met latexspuiten gespecialiseerd. Uiteraard ook bestaande bouw en renovatie maar onze focus ligt op nieuwbouw. Voor nieuwbouw i.c.m. latexspuiten bent u bij ons aan het goede adres. Voor € 21,50 m2 ex btw worden uw wanden en plafonds gestukadoord en latexgespoten. Als stucadoor Heerhugowaard  leveren we hoge kwaliteit stucwerk tegen een eerlijke en betaalbare prijs.

We zijn een NOA erkend bedrijf en geven 5 jaar garantie op ons stukadoorswerk binnenshuis. Ons stukadoorsbedrijf is gevestigd in Amstelveen en Heerhugowaard is niet vlakbij maar zijn vaak in  de regio Alkmaar. Wij latexspuiten met latex van SPS 4040 die afwasbaar is. Hierdoor bent u ervan verzekerd dat u uw stucwerk en de latex niet binnen een paar jaar opnieuw hoeft te verrichten en opnieuw moet latexspuiten.

Ervaren (nieuwbouw) stucadoor (s)

Als stukadoor Heerhugowaard is STUBEKO zeer ervaren. Hoofdzakelijk met nieuwbouw maar ook omdat we al zo’n 20 jaar werkzaam zijn als stukadoor en door onze vele verschillende soorten opdrachten die wij verrichten met stukadoren.De vele pandomo en betonlook workshops die we volgens om kennis te blijven houden met de nieuwste technieken. Wij Stucen kleine en grote projecten. Met het latexspuiten hebben we sinds 2004 de nodige ervaring opgedaan. Nieuwbouw is onze specialiteit.

Waarom een stukadoorsbedrijf in huren voor latexspuiten en geen schilders- of spuitbedrijf? Wij zijn stukadoors en hebben de volledige Know how in handen voor het perfect afwerken van uw wanden en/of plafonds. Dit in tegenstelling tot een schildersbedrijf. Schilders kunnen weer perfect sausen en kozijnen lakken. Dat kunnen wij weer niet. In de afgelopen 20 jaar hebben wij de nieuwste technieken en uiteraard de nodige kennis opgedaan binnen het vakgebied.

Nieuwbouw pleisterwerk i..c.m. latexspuiten

Wij als stucadoor Heerhugowaard stukadoren en latexspuiten uw wanden en plafonds van uw behangklaar opgeleverde nieuwbouwwoning voor € 20,00 m2. De verf die we gebruiken voor het latexspuiten is SPS4040. Afwasbare latex.

Kijkt u op onze referentielijst hoe en waar wij hebben gewerkt en hoe ver onze werkzaamheden zich strekken. De lijst is in Heerhugowaard nog niet up to date en wordt nog steeds bijgewerkt.

Ook voor stralingsvrij stucwerk bent u bij Stucadoor Heerhugowaard aan het juiste adres. Kijk op Stubeko Exclusive voor meer informatie.

Contact

Zoekt u een stukadoor Heerhugowaard? Dan hoeft u niet verder te zoeken. STUBEKO heeft alle vaardigheden in handen. Voor informatie over onze diensten of als u vragen heeft, kunt u contact met ons opnemen door het contactformulier in te sturen.

U kunt ook contact opnemen met 020-4415515 of 06-15 505 505

Kijkt u verder op onze website naar onze prijzen. En voor woningen die ouder zijn dan 2 jaar valt u onder de 9% BTW regeling.

We zijn een erkend Stukadoorsbedrijf en zijn VCA VOL gecertificeerd.

Meer gerelateerde onderwerpen over Stukadoor Heerhugowaard:  Stukadoorsbedrijf Amstelveen, Stucadoor Heerhugowaard,  SpachtelputzHeerhugowaard,  Stucadoor Amstelveen, Pleisterwerk Amstelveen, Sierlijsten Amstelveen, Stukadoor Hoofddorp, Latexspuiten Aalsmeer

Zandhorst Heerhugowaard

Latexspuiten Stukadoor Heerhugowaard

Latexspuiten Stukadoor Heerhugowaard