Stukadoor  Utrecht, Latexspuiten Utrecht

Als u voor in Utrecht stukadoor nodig heeft voor bijvoorbeeld pleisterwerk, of voor latexspuiten dan bent u bij ons aan het goede adres. Als stukadoor omgeving Utrecht leveren we hoge kwaliteit stucwerk. Ook zijn we NOA aangesloten en geven 5 jaar garantie op al onze stukadoorswerkzaamheden binnen. Wij latexspuiten met buitenkwaliteit verf die afschrobbaar is. Hierdoor bent u ervan verzekerd dat u uw stucwerk en verf niet binnen een paar jaar opnieuw hoeft te verrichten en opnieuw moet latexspuiten.

Nieuwbouw gespecialiseerd. Scherpe prijzen voor nieuwbouw woningen.

NOA

Ervaren stucadoor (s)

Als stukadoors zijn Kooijman & zn ( STUBEKO ) zeer ervaren. Niet omdat we zo’n 20 jaar werkzaam zijn als stukadoor in de omgeving van Utrecht. Maar ook door onze vele verschillende opdrachten die wij stukadoren. Wij pleisteren of ” rapen ” uw woonkamer van 40 m2 maar ook 81 kamers van 17000 m2 in het Doelen Hotel. Kleine of grote opdrachten. Wij zijn overal in thuis. Ook met latexspuiten.

Waarom een stukadoorsbedrijf in huren voor latexspuiten en geen schilders- of spuitbedrijf? Wij als stukadoors hebben de volledige know how in handen voor het perfect afwerken van uw wanden en/of plafonds. Dit in tegenstelling tot een schildersbedrijf of een latexspuit bedrijf. Een schilder of spuiter komt voor wand en plafond afwerking altijd na de stukadoor. Een schilder of latexspuiter is of zijn geen stukadoors. Deze worden ingehuurd door het schilders en/of latexspuitbedrijf.

Zodra de stukadoors weg zijn gaan het schildersbedrijf en/of latexspuitbedrijf wat de wanden moet gaan afwerken met latex er in. Wij schuren alle wanden en plafonds met een Flex schuurmachine en bouwlamp en lopen het ( professioneel ) na. Zoals alleen een stukadoor dat kan.

Al vanaf het moment dat het latexspuiten in Nederland in de kinderschoenen stond waren wij daar al druk mee bezig. Kijkt u op onze referentielijst hoe en waar wij hebben gewerkt en hoe ver onze werkzaamheden zich strekken. In de afgelopen 20 jaar hebben wij de nieuwste technieken en uiteraard de nodige kennis opgedaan binnen het vakgebied.  Wij volgen diversen work shops met de nieuwste stukadoor technieken. Kennis die ervoor zorgt dat wij elke stukadoors klus kunnen uitvoeren en tot een goed eindresultaat kunnen brengen.

Contact

Zoekt u een stukadoor Utrecht? Dan hoeft u niet verder te zoeken. STUBEKO heeft alle kennis en vaardigheden in handen. Voor informatie over onze diensten of als u vragen heeft, kunt u contact met ons opnemen door het contactformulier in te sturen.

U kunt ook contact opnemen met 020-4415515 of 06-15 505 505

Kijkt u verder op onze website naar onze scherpe prijzen. En voor woningen die ouder zijn dan 2 jaar valt u onder de 6% BTW regeling.

We zijn een erkend Stukadoorsbedrijf en zijn VCA VOL gecertificeerd.

Meer gerelateerde onderwerpen over Stukadoor Utrecht:  Stukadoorsbedrijf Amstelveen, Stucadoor Utrecht,  Spachtelputz Utrecht,  Raapwerk Utrecht, Renovatie Utrecht, Latexspuiten Utrecht