Stukadoor  Utrecht, Latexspuiten Utrecht

Als u voor in Utrecht stukadoor nodig heeft voor bijvoorbeeld pleisterwerk, of voor latexspuiten dan bent u bij ons aan het goede adres. Als stukadoor Utrecht leveren we hoge kwaliteit stucwerk. Ook als latexspuiten Utrecht zit u goed. We zijn we NOA aangesloten en geven 5 jaar garantie op al onze stukadoorswerkzaamheden binnen. Wij latexspuiten afwasbare latex van SPS 4040. Een zeer goede latex die je heel goed kan latexspuiten. Hierdoor bent u ervan verzekerd dat u uw stucwerk en verf niet binnen een paar jaar opnieuw hoeft te verrichten en opnieuw moet latexspuiten.

Nieuwbouw gespecialiseerd. Scherpe prijzen voor nieuwbouw woningen.

NOA Garantie

Ervaren stukadoor Utrecht

Als stukadoor Utrecht is  STUBEKO  zeer ervaren. Niet omdat we zo’n 20 jaar werkzaam zijn als stukadoor in de omgeving van Utrecht. Maar ook door onze vele verschillende opdrachten die wij stukadoren. Wij pleisteren of ” rapen ” uw woonkamer van 40 m2 maar ook 81 kamers van 17000 m2 in het Doelen Hotel. Kleine of grote opdrachten. Wij zijn overal in thuis. Ook met latexspuiten.

Waarom een stukadoorsbedrijf in huren voor latexspuiten en geen schilders- of spuitbedrijf? Wij als stukadoor Utrecht en als latexspuiten Utrecht, want zo mogen we inmiddels wel heten hebben de volledige know how in handen voor het perfect afwerken van uw wanden en/of plafonds. Dit in tegenstelling tot een schildersbedrijf of een latexspuit bedrijf. Een schilder of spuiter is geen stukadoor.  Wij zijn ook geen schilders.

Het latexspuiten doen we al sinds 2004. Kijkt u op onze referentielijst hoe en waar wij hebben gewerkt en hoe ver onze werkzaamheden zich strekken. In de afgelopen 20 jaar hebben wij de nieuwste technieken en uiteraard de nodige kennis opgedaan binnen het vakgebied.  Wij volgen diversen work shops met de nieuwste stukadoor technieken. Kennis die ervoor zorgt dat wij elke stukadoors klus kunnen uitvoeren en tot een goed eindresultaat kunnen brengen.

Zoekt u een stukadoor Utrecht? Dan hoeft u niet verder te zoeken. STUBEKO heeft alle kennis en vaardigheden in handen. Voor informatie over onze diensten of als u vragen heeft, kunt u contact met ons opnemen door het contactformulier in te sturen.

Kijkt u verder op onze website naar onze eerlijke prijzen. En voor woningen die ouder zijn dan 2 jaar valt u onder de 6% BTW regeling.

We zijn een erkend Stukadoorsbedrijf en zijn VCA VOL gecertificeerd.

Meer gerelateerde onderwerpen over Stukadoor Utrecht:  Stukadoorsbedrijf Amstelveen, Stucadoor Utrecht,  Spachtelputz Utrecht,  Raapwerk Utrecht, Renovatie Utrecht, Latexspuiten Utrecht

Latexspuiten uit de bus

Latexspuiten bus

Projectleider

Niels Kooijman

+312044 1551 5

+31615 505 505

info@stukadoor.nu

Amstelveen