Stukadoor Aalsmeer, Latexspuiten Aalsmeer

Als u voor in Aalsmeer een stukadoor of een latexspuiter nodig heeft voor bijvoorbeeld pleisterwerk, of voor het latexspuiten van uw wanden en/of plafonds dan bent u bij ons aan het juiste adres. Wij als stukadoor Aalsmeer leveren hoge kwaliteit stucwerk tegen een redelijke prijs. Wij zijn NOA aangesloten en geven 5 jaar garantie op al onze stukadoorswerkzaamheden binnen. Wij latexspuiten met latex van een SPS 4040. Hierdoor bent u ervan verzekerd dat u uw stucwerk en verf niet binnen een paar jaar opnieuw hoeft te verrichten en opnieuw moet laten latexspuiten. In de omgeving van Aalsmeer zijn er maar weinig stukadoors die stukadoren en latexspuiten met onze zorg en kwaliteit tegen een goede betaalbare prijs. Omdat we de grootste afnemers zijn van verf bij onze groothandel kopen we de SPS4040 scherp in. Daar profiteren wij van maar ook de klant.

NOA

NIEUWBOUW Stukadoor  met Latexspuiten Aalsmeer

We hebben veel nieuwbouwwoningen gedaan in Aalsmeer. In alle wijken waar is gebouwd hebben we als stukadoor Aalsmeer gestukadoord en latexgespoten.

Wij stukadoren en latexspuiten uw nieuwbouwwoning voor € 20,00 m2 ex btw ( ex btw i.v.m. aannemers ) met SPS4040.

Ervaren stucadoor (s)

Als stukadoor en als latexspuiters zijn STUBEKO  zeer ervaren. Niet omdat we al zo’n 20 jaar werkzaam zijn als stukadoor in de omgeving van Aalsmeer. Maar ook door onze vele verschillende opdrachten die wij stukadoren. Wij stukadoren en latexspuiten kleinere of grote opdrachten. Wij zijn overal in thuis. Met het latexspuitendaarentegen is het pas vanaf ongeveer 80 m2 rendabel. Plafonds daarentegen zijn kleinere oppervlaktes wel mogelijk. Ondanks de grote inflatie die anno 2023 gaande is zijn we nog steeds een gunstig  geprijsd stukadoors- latexspuitbedrijf voor in Aalsmeer en omgeving. Wij zijn 15 jaar lang gevestigd geweest in Aalsmeer en hebben onze sporen als stukadoor en als bedrijf dat gespecialiseerd is in latexspuiten ruimschoots achtergelaten.

Latexspuiten

Kooijman Lifestyle experience

Wij als stucadoor Aalsmeer hebben de volledige know how in handen voor het perfect afwerken van uw wanden en/of plafonds.  Wij schuren alle wanden en plafonds met een Flex schuurmachine. En met een bouwlamp lopen we het ( professioneel ) na. Vervolgens spuiten we het 2x af. Met matte SPS4040. Al v.a. € 7,00 m2 incl. verf, arbeidsloon en afplakken. ( niet de vloer )  Dus ook de arbeid.

Al vanaf het moment dat het latexspuiten in Nederland nog in de kinderschoenen stond waren wij daar al druk mee bezig. Ongeveer in 2004 zijn we daarmee begonnen. Kijkt u op onze referentielijst hoe en waar wij hebben gewerkt en hoe ver onze werkzaamheden zich strekken. Best kans dat we bij uw buurman al hebben gewerkt.

Betonlook

In de afgelopen 20 jaar hebben wij de nieuwste technieken en uiteraard de nodige kennis opgedaan binnen het vakgebied.  Wij volgen diversen work shops met de nieuwste stukadoor technieken. Kennis die ervoor zorgt dat wij elke stukadoors klus kunnen uitvoeren en tot een goed eindresultaat kunnen brengen. We hebben onze voorkeur voor Pandomo betonlook. Door de vele technieken met de betonlook zijn we uiteindelijk bij de pandomo variant gebleven. Prijzen liggen daarvan vanaf ongeveer € 100,00 m2 ex btw. Prijzen zijn hierbij uiteraard inclusief het dure materiaal, het schuren en het aflakken en/of in de olie zetten.

Contact

Zoekt u een stukadoor Aalsmeer? Of latexspuiten Aalsmeer? Dan hoeft u niet verder te zoeken. STUBEKO heeft alle kennis en vaardigheden in handen. Voor informatie over onze diensten of als u vragen heeft, kunt u contact met ons opnemen door het contactformulier in te sturen.

U kunt ook contact opnemen met 020-4415515 of 06-15 505 505

Kijkt u verder op onze website naar onze scherpe prijzen. En voor woningen die ouder zijn dan 2 jaar valt u onder de 9% BTW regeling.

We zijn een erkend Stukadoorsbedrijf en zijn VCA VOL gecertificeerd.

Meer gerelateerde onderwerpen over Stukadoor Aalsmeer:  Stukadoorsbedrijf Amstelveen, Stucadoor Aalsmeer,  Spachtelputz Amstelveen,  Stucadoor Amstelveen, Pleisterwerk Amstelveen, Sierlijsten Amstelveen, Stukadoor Hoofddorp, Latexspuiten Aalsmeer

 

Stucadoor Aalsmeer aanbouw  Stukadoor Aalsmeer nieuwbouw

Stukadoor Aalsmeer   Stucadoor aalsmeer nieuwbouw

Stucadoor Aalsmeer latexspuiten Stucadoor AalsmeerStucadoor Aalsmeer Stucadoor aalsmeerStucadoor aalsmeer    Stukadoor AalsmeerStukadoor AalsmeerLatexspuiten

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Stukadoor Aalsmeer nieuwbouw
Stukadoor Aalsmeer nieuwbouw
Stukadoor Aalsmeer Werven