Stukadoor Aalsmeer, Latexspuiten Aalsmeer

Als u voor in Aalsmeer een stukadoor of een latexspuiter nodig heeft voor bijvoorbeeld pleisterwerk, of voor het latexspuiten van uw wanden en/of plafonds dan bent u bij ons aan het juiste adres. Wij als stukadoor Aalsmeer leveren hoge kwaliteit stucwerk tegen een goede en redelijke prijs. Ons stukadoorsbedrijf is bij de NOA aangesloten en geven 5 jaar garantie op al onze stukadoors-werkzaamheden binnenshuis. Wij latexspuiten met latex van met een afwasbare kwaliteit. De SPS 4040. Hierdoor bent u ervan verzekerd dat u uw stucwerk en verf niet binnen een paar jaar opnieuw hoeft te verrichten en opnieuw moet laten latexspuiten.

NOA

NOA Garantie

Stukadoor Aalsmeer en Latexspuiten Aalsmeer

Wij als stukadoor Aalsmeer hebben heel veel woningen gestukadoord in Aalsmeer. Ook hebben we heel veel nieuwbouwwoningen gedaan. Als latexspuiten Aalsmeer hebben we heel veel gedaan in de gemeente Aalsmeer.

Stubeko is een goed en eerlijk geprijsd stukadoorsbedrijf die werkt met professionele materialen. In januari 2023 zijn we ongeveer met 10% in prijs gestegen. We konden niet achterblijven met alle prijsverhogingen van de bouwmaterialen. Nieuwbouw stukadoren en latexspuiten we al voor € 21,50 m2 ex btw Incl. latex SPS 4040. In vrijwel echt alle nieuwbouwwijken waar in Aalsmeer is gebouwd hebben we als stukadoor Aalsmeer gestukadoord en latexgespoten.

Latexspuiten Aalsmeer

Wij als stukadoor Aalsmeer hebben de volledige know how in handen voor het perfect afwerken van uw wanden en/of plafonds.  Wij schuren alle wanden en plafonds met een Flex schuurmachine. En met een bouwlamp lopen we het ( professioneel ) na. Vervolgens spuiten we het 2x af. Met matte SPS 4040. Al v.a. € 8,00 m2 incl. latex, arbeidsloon en afplakken. ( niet de vloer )

Wij spuiten al latex vanaf  2004.  Kijkt u op onze referentielijst hoe en waar stukadoor Aalsmeer heeft gewerkt en hoe ver onze werkzaamheden zich strekken.

Betonlook

In de afgelopen 20 jaar hebben wij de nieuwste technieken en uiteraard de nodige kennis opgedaan binnen het vakgebied.  Wij volgen diversen work shops met de nieuwste stukadoor technieken. Kennis die ervoor zorgt dat wij elke stukadoors klus kunnen uitvoeren en tot een goed eindresultaat kunnen brengen. We hebben sinds 2017 onze voorkeur gegeven voor Pandomo betonlook.

Door de vele technieken met de betonlook zijn we dus uiteindelijk bij de pandomo variant gebleven. Prijzen liggen daarvan vanaf ongeveer € 100,00 m2 ex btw. Prijzen zijn hierbij uiteraard inclusief het dure materiaal, het schuren en het aflakken en/of in de olie zetten.

Zoekt u een stukadoor Aalsmeer? Of latexspuiten Aalsmeer? Dan hoeft u niet verder te zoeken. STUBEKO heeft alle kennis en vaardigheden in handen. Voor informatie over onze diensten of als u vragen heeft, kunt u contact met ons opnemen door het contactformulier in te sturen.

Kijkt u verder op onze website naar onze tarieven. En voor woningen die ouder zijn dan 2 jaar valt u onder de 9% BTW regeling.

We zijn een erkend Stukadoorsbedrijf en zijn VCA VOL gecertificeerd.

Ervaren stucadoor (s)

Als stukadoor en als latexspuiters zijn STUBEKO  inmiddels zeer ervaren. Niet omdat we al zo’n 20 jaar werkzaam zijn als stukadoor in de omgeving van Aalsmeer, maar ook door onze vele verschillende opdrachten die wij stukadoren. Wij stukadoren en latexspuiten kleinere of grote opdrachten. Wij zijn overal in thuis.

Meer gerelateerde onderwerpen over Stukadoor Aalsmeer:  Stukadoorsbedrijf Amstelveen, Stucadoor Amsterdam, Stucadoor Aalsmeer,  Spachtelputz Amstelveen,  Stucadoor Amsterdam, Stucadoor Amstelveen, Pleisterwerk Amstelveen, Sierlijsten Amstelveen, Stukadoor Hoofddorp, Latexspuiten Aalsmeer

Directeur

Projectleider

Niels J.M. Kooijman

+3120 44 155 15

+316 15 505 505

info@stukadoor.nu

Amstelveen