Stukadoor Uithoorn

Wij als stukadoor Uithoorn zijn in nieuwbouw gespecialiseerd. Wij stukadoren en latexspuiten uw nieuwbouwwoning met afwasbare latex van SPS 4040 voor € 20,00 m2 ex btw. De kans op scheuren is nihil. Uiteraard niet uitgesloten maar als er een scheurtje ontstaat is dat vrijwel altijd in de inwendige hoeken. Deze is met een kitnaadje zo weer verholpen.

Kwaliteit stucwerk nog steeds voor een scherpe prijs!

Stucadoor Uithoorn heeft ruim 20 jaar ervaring op het gebied van stukadoren en latexspuiten.

We zijn gediplomeerde stukadoors en VCA-VOL gecertificeerd. Dus we kunnen ook op hele grote bouwprojecten aan de gang. Wij als blijven als stucadoor Uithoorn werken graag in onze vertrouwde regio. We zijn erg actief geweest in Uithoorn vooral in het begin toen we nog waren gevestigd in Uithoorn. Zie de foto uit 2004. Afgelopen jaren hebben we heel veel gewerkt in Uithoorn.

Op de referentielijst kunt u zien waar wij de laatste tijd zoal hebben gewerkt, waar we bezig zijn en nog moeten beginnen.

STUBEKO in 2004

Stukadoor uithoorn vroeger

Waarom ons stukadoorsbedrijf?

Buiten het feit dat wij het meest scherp geprijsde Stukadoor Uithoorn waren en nog steeds zijn leveren we hoge kwaliteit stucwerk. Wanden pleisteren doen we al v.a. € 14,00 m2 en Latexspuiten doen we al vanaf € 8,00 m2. Verf is de SPS 4040. STUBEKO stukadoors waren in 2004 gevestigd in Uithoorn op de Ondernemingsweg 50e. We hebben daarna 7 jaar in Aalsmeer gezeten en zijn nu weer in Amstelveen gevestigd.

Doordat wij een jarenlange ervaring hebben opgedaan door de diversiteit in onze werkzaamheden hebben  we een grote deskundigheid opgebouwd in allerlei soorten stucwerk en ondergronden Wij luisteren naar wat de de klant wilt en denken met u mee met het oplossen van bijzondere problemen. Problemen zijn er voor ons eigenlijk niet. Klanttevredenheid en een goede servicegerichte instelling staan bij ons hoog in het vaandel.

Wat doen wij als stucadoor Uithoorn?

STUBEKO stukadoors beschikken over jarenlange ervaring op het gebied van stucwerk. Nieuwbouw woningen met Latexspuiten zijn onze specialiteit. We zijn NOA erkende stukadoors. Dus 5 jaar garantie op het stucwerk binnenshuis.

Uiteraard ook Pleisterwerk en raapwerk van wanden en plafonds van bestaande woningen en renovatie projecten.

Door workshops te volgen blijven we up to date met de nieuwste technieken. Stukadoor Uithoorn is ook gespecialiseerd in reparatie van stuc- en pleisterwerk.

Ook stucwerk voor buiten, spachtelputz, plafondafwerking  met lijstwerklatexspuiten en renovatiewerk kunt u bij ons terecht bij stukadoor Uithoorn.

Wij stukadoren uw woonkamer van 35 m2 maar hebben ook 81 kamers in het Doelen Hotel in Amsterdam gestukadoord van 17000 m2 . Onze werkzaamheden zijn er voor grote en kleine projecten.

Wat kost deze stukadoor Uithoorn?

De prijzen van ons stukadoorsbedrijf zijn vrij scherp. We pleisteren en latexspuiten uw nieuwbouw woning al voor € 20,00 m2 ex btw met afwasbare latex SPS 4040. Op de prijslijst staan onze tarieven. Stucadoor Uithoorn maakt vrijblijvend een heldere offerte voor u zodat u direct weet waar u aan toe bent.

Stubeko Exclusive en STUBEKO zijn ingeschreven bij de Kamer van Koophandel en aangesloten bij de Nederlandse Vereniging voor Afbouwbedrijven (NOA) en Bedrijfschap Afbouw. Doordat wij aangesloten zijn bij de NOA heeft u de zekerheid dat wij een degelijk en betrouwbaar bedrijf zijn. Tevens geven we een garantie van 5 jaar. Dit is geen garantie die zomaar wordt uitgekraamd, maar een wettelijke garantie.

Wij zijn te bereiken: 020-44 155 15 / 06-15 505 505 / info@stukadoor.nu / Contactformulier