Stukadoor Uithoorn

NIEUWBOUW GESPECIALISEERD

Stukadoren en latexspuiten met schrobvaste kwaliteit klasse 1 voor € 17,50 m2 incl. alles.

Kwaliteit stucwerk nog steeds voor een scherpe prijs!

Wij als Stukadoor omgeving Uithoorn hebben ruim 20 jaar ervaring op het gebied van stukadoren en latexspuiten.  STUBEKO stukadoors waren jarenlang gevestigd in Uithoorn.

We zijn gediplomeerde stukadoors en VCA-VOL gecertificeerd. Dit is verplicht vanaf januari 2016 op de bouwlocaties. Wij als blijven als stucadoor Uithoorn werken in onze vertrouwde regio. We zijn erg actief geweest in het begin toen we nog waren gevestigd in Uithoorn. Zie de foto onderaan uit 2004.

Op de referentielijst kunt u zien waar wij de laatste tijd zoal hebben gewerkt, waar we bezig zijn en nog moeten beginnen.

Wat doen wij als stucadoor Uithoorn?

STUBEKO stukadoors beschikken over jarenlange ervaring op het gebied van stucwerk. Nieuwbouw woningen met Latexspuiten zijn onze specialiteit.

Uiteraard ook Pleisterwerk en raapwerk van wanden en plafonds van bestaande woningen en renovatie projecten.

Door workshops te volgen blijven we up to date met de nieuwste technieken. Stukadoor Uithoorn is ook gespecialiseerd in reparatie van stuc- en pleisterwerk.

Ook stucwerk voor buiten, spachtelputz, plafondafwerking  met lijstwerklatexspuiten en renovatiewerk kunt u bij ons terecht bij stukadoor Uithoorn.

Wij stukadoren uw woonkamer van 35 m2 maar hebben ook 81 kamers in het Doelen Hotel in Amsterdam gestukadoord van 17000 m2 . Onze werkzaamheden zijn er voor grote en kleine projecten.

 NOA

Waarom ons stukadoorsbedrijf?

Buiten het feit dat wij het meest scherp geprijsde Stukadoor Uithoorn waren en nog steeds zijn leveren we hoge kwaliteit stucwerk. Pleisterwerk is er al v.a. € 11,00 m2 en Latexspuiten doen we al vanaf € 5,00 m2. Stukadoorsbedrijf Kooijman en STUBEKO zijn ingeschreven bij de Kamer van Koophandel en aangesloten bij de Nederlandse Vereniging voor Afbouwbedrijven (NOA) en Bedrijfschap Afbouw. Doordat wij aangesloten zijn bij de NOA heeft u de zekerheid dat wij een degelijk en betrouwbaar bedrijf zijn. Tevens geven we een garantie van 5 jaar. Dit is geen garantie die zomaar wordt uitgekraamd, maar een wettelijke garantie.

Doordat wij een jarenlange ervaring hebben opgedaan door de diversiteit in onze werkzaamheden hebben  we een grote deskundigheid opgebouwd in allerlei soorten stucwerk en ondergronden Wij luisteren naar wat de de klant wilt en denken met u mee met het oplossen van bijzondere problemen. Problemen zijn er voor ons eigenlijk niet. Klanttevredenheid en een goede servicegerichte instelling staan bij ons hoog in het vaandel.

 

Wat kost deze stukadoor Uithoorn?

De prijzen van ons stukadoorsbedrijf zijn zeer scherp. We pleisteren en latexspuiten uw nieuwbouw woning al voor € 17,50 m2 ex btw met afschrobbare verf klasse 1. Op de prijslijst staan onze tarieven. Stucadoor Uithoorn maakt vrijblijvend een heldere offerte voor u zodat u direct weet waar u aan toe bent.

Wij zijn te bereiken: 020-44 155 15 / 06-15 505 505 / info@stukadoor.nu / Contactformulier

 

afwerkingen pleisterwerk

Stukadoor Amstelveen contact Onsbedrijf Kantoor Stucadoor Amstelveen

Stukadoor Uithoorn

Foto 2004