Stukadoor Noordwijk

Als stukadoor Noordwijk hebben wij tot nu toe bijna alle woningen op Landgoed Sancta Maria stucadoors werkzaamheden verricht. We hebben daarbuiten uiteraard ook nieuwbouw woningen en bestaande woningen gestukadoord. Op landgoed Sancta Maria werken we alleen in opdracht van STUBOWA Stukadoors.

Stucwerk dat binnen of buiten wordt toegepast kent heel veel soorten afwerkingen. De kleur, structuur en de vele soorten materialen. Wij zijn allemaal gediplomeerde stukadoors en zijn VCA VOL gecertificeerd. Wij weten waar we het over hebben en kunnen u informeren naar de mogelijkheden voor uw kostbare woning in Noordwijk.

Als u een Plafond met plint wilt of een ander soort lijstwerk. Met ornamenten of gewoon alleen strak.  Ook voor latexspuiten bent u ons aan het juiste adres. Al vanaf € 6 m2 spuiten wij met afschrobbare verf.  Bij nieuwbouw ( Behangklaar opgeleverde woningen ) latexspuiten we al v.a. € 5,00 m2 na ons pleisterwerk. Wij hebben als stukadoor in Noordwijk veel panden gedaan i.c.m. latexspuiten. Kijk op onze referentielijst. We hebben nog niet alles op onze referentielijst geplaatst maar zijn daar nog druk mee bezig.

NOA

Wij zijn een erkende NOA stucadoor Noordwijk

We zijn een NOA erkend stukadoor. Het geen voor u betekent dat u verzekerd bent van een vakkundige stukadoor (s). En u altijd een garantie heeft van 5 jaar voor stukadoorswerk binnen. Vraag geheel vrijblijvend een offerte aan. En misschien kunnen we als stukadoor Badhoevedorp snel voor u aan de gang.

U kunt ook bij andere stukadoors een offerte aanvragen en dan naast die van ons leggen. Dan ziet u precies de verschillen. Niet alleen in prijs maar ook de ervaringen en de garanties. We zijn voor renovatie niet altijd de allergoedkoopste maar we zijn zeker niet te duur. Bij sommige woningen waar veel aandachtspunten en raapwerk aan te pas komt dan komt er echt vakmanschap bij kijken. De ergernis van de slechte kwaliteit duurt voort als de vreugde van de lage prijs allang vergeten is.

Stucadoor Noordwijk offerte

Op onze contact pagina kunt u een offerte aanvragen. Tevens kunt u kijken of wij tijd hebben in de periode dat u een stukadoor nodig heeft.

 

Noordwijk

stukadoor Noordwijk

stukadoor Noordwijk

stukadoor amstelhoek