Stukadoor Noordwijk

Als stukadoor Noordwijk hebben wij tot nu toe bijna alle woningen op Landgoed Sancta Maria stucadoors werkzaamheden verricht. We hebben daarbuiten uiteraard ook nieuwbouw woningen en bestaande woningen gestukadoord.

Stucwerk dat binnen of buiten wordt toegepast kent heel veel soorten afwerkingen. De kleur, structuur en de vele soorten materialen. Wij zijn allemaal gediplomeerde stukadoors en hebben al meer dan 20 jaar ervaring met stukadoren en latenspuiten.

Stubeko is  VCA VOL gecertificeerd en NOA erkend stukadoorsbedrijf. Wij weten waar we het over hebben en kunnen u informeren naar de mogelijkheden voor uw woning in Noordwijk.

Als u een Plafond met plint wilt of een ander soort lijstwerk. Met ornamenten of gewoon alleen strak.  Betonlook, huis tegen straling weren en ook voor latexspuiten bent u ons aan het juiste adres. Al vanaf € 8 m2 spuiten wij met afwasbare latex van SPS 4040.

Bij nieuwbouw ( Behangklaar opgeleverde woningen ) latexspuiten we al v.a. € 7,00 m2 na ons pleisterwerk. Wij hebben als stukadoor in Noordwijk veel panden gedaan i.c.m. latexspuiten. Kijk op onze referentielijst. We hebben nog niet alles op onze referentielijst geplaatst maar zijn daar wordt aan gewerkt.

NOA Garantie

Wij zijn een erkende NOA stukadoor Noordwijk

We zijn een NOA erkend stukadoor Noordwijk. Het geen voor u betekent dat u verzekerd bent van een vakkundige stukadoor (s). En u altijd een garantie heeft van 5 jaar voor stukadoorswerk binnenshuis. Vraag geheel vrijblijvend een offerte aan. En misschien kunnen we als stukadoor Noordwijk snel voor u aan de gang.

Vraag eerst bij andere stukadoors een offerte aan en daarna bij ons. Leg die naast die van ons. We zijn voor renovatie niet altijd de allergoedkoopste maar we zijn zeker niet te duur. Bij sommige woningen waar veel aandachtspunten en raapwerk aan te pas komt dan komt er echt vakmanschap bij kijken. De ergernis van de slechte kwaliteit duurt voort als de vreugde van de lage prijs allang vergeten is.

Stucadoor Noordwijk offerte

Op onze contact pagina kunt u een offerte aanvragen. U kunt ook een online offerte aanvragen. U heeft binnen 2 minuten de offerte in uw mailbox.

STUBEKO EXCLUSIVE

Stralingsvrije interieuroplossingen