Stukadoor  Almere, Latexspuiten Almere

NIEUWBOUW GESPECIALISEERD

Kooijman Lifestyle experience

Als u voor in Almere een stukadoor nodig heeft voor bijvoorbeeld nieuwbouw i.c.m. latexspuiten dan bent u bij ons aan het goede adres. Als stukadoor van omgeving Almere leveren we hoge kwaliteit stucwerk tegen een scherpe prijs.

Ook  zijn we NOA aangesloten en geven 5 jaar garantie op al onze stukadoorswerkzaamheden binnen. Ons stukadoorsbedrijf is gevestigd in Amstelveen en Almere valt in onze regio. Wij latexspuiten met latex die afboenbaar klasse 1 is. Hierdoor bent u ervan verzekerd dat u uw stucwerk en verf niet binnen een paar jaar opnieuw hoeft te verrichten en opnieuw moet latexspuiten. In de omgeving van Almere zijn er maar weinig stukadoors die stukadoren en latexspuiten met onze zorg en kwaliteit.

NOA

Ervaren stucadoor (s)

Als stukadoors zijn STUBEKO zeer ervaren. Niet omdat we al zo’n 20 jaar werkzaam zijn als stukadoor in de omgeving van Almere, maar ook door onze vele verschillende soorten opdrachten die wij verrichten met stukadoren. Wij pleisteren kleine of grote opdrachten. Wij zijn overal in thuis. Ook met latexspuiten hebben we de nodige ervaring opgedaan. Nieuwbouw is onze specialiteit.

Waarom een stukadoorsbedrijf in huren voor latexspuiten en geen schilders- of spuitbedrijf? Wij zijn stukadoors en hebben de volledige Know how in handen voor het perfect afwerken van uw wanden en/of plafonds. Dit in tegenstelling tot een schildersbedrijf. Schilders kunnen weer perfect sausen en kozijnen lakken. Dat kunnen wij weer niet. In de afgelopen 20 jaar hebben wij de nieuwste technieken en uiteraard de nodige kennis opgedaan binnen het vakgebied. Wij volgen diversen work shops met de nieuwste stukadoor technieken. Kennis die ervoor zorgt dat wij elke stukadoors klus kunnen uitvoeren en tot een goed eindresultaat kunnen brengen.

Nieuwbouw pleisterwerk i..c.m. latexspuiten

Wij als stucadoor Almere stukadoren uw wanden en plafonds van uw behangklaar opgeleverde nieuwbouwwoning en latexspuiten deze af voor € 20,00 m2. De verf die we gebruiken voor het latexspuiten is SPS4040

Kijkt u op onze referentielijst hoe en waar wij hebben gewerkt en hoe ver onze werkzaamheden zich strekken. De lijst is in Almere nog niet up to date en wordt nog steeds bijgewerkt.

 

Contact

Zoekt u een stukadoor Almere? Dan hoeft u niet verder te zoeken. STUBEKO heeft alle vaardigheden in handen. Voor informatie over onze diensten of als u vragen heeft, kunt u contact met ons opnemen door het contactformulier in te sturen.

U kunt ook contact opnemen met 020-4415515 of 06-15 505 505

Kijkt u verder op onze website naar onze scherpe prijzen. En voor woningen die ouder zijn dan 2 jaar valt u onder de 6% BTW regeling.

We zijn een erkend Stukadoorsbedrijf en zijn VCA VOL gecertificeerd.

Stukadoor Almere Stukadoor Almere Stukadoor Almere Stukadoor Almere Latexspuiten en stukadoor Almere

stukadoor Almere en latexspuiten Diensten Nieuwbouw Latexspuiten Almere

Stukadoor almere nieuwbouw

stukadoor almere spachtelputz

Stucadoor Almere latexspuiten

Stucadoor ALmere latexspuiten

Stucadoor Almere latexspuiten

 

Meer gerelateerde onderwerpen over Stukadoor Almere:  Stukadoorsbedrijf Amstelveen, Stucadoor Almere,  Spachtelputz Almere,  Stucadoor Amstelveen, Pleisterwerk Amstelveen, Sierlijsten Amstelveen, Stukadoor Hoofddorp, Latexspuiten Aalsmeer