Stukadoor  Hoofddorp Nieuwbouw

Als u voor in Hoofddorp een stukadoor nodig heeft voor uw nieuwbouw woning met latexspuiten dan bent u bij ons aan het goede adres. Wij hebben als stukadoor Hoofddorp veel woningen gedaan de afgelopen 20 jaar.

We zijn gespecialiseerd in nieuwbouw. Ook hebben wij speciale scherpe prijzen voor nieuwbouw i.c.m. latexspuiten. Voor € 21,50 m2 ex btw. pleisteren en latexspuiten uw nieuwbouw woning met wasbare latex van SPS 4040. Hierdoor bent u ervan verzekerd dat u uw verf niet binnen een paar jaar opnieuw hoeft te verrichten en eventueel opnieuw moet laten latexspuiten.

Stubeko is  NOA aangesloten en we geven 5 jaar garantie op al onze stukadoorswerkzaamheden binnen. Dus ook voor nieuwbouw.

NOA Garantie

Ervaren stukadoor Hoofddorp

STUBEKO is stukadoor Hoofddorp. Niet alleen omdat we ruim 20 jaar werkzaam zijn als stukadoor in de omgeving van Hoofddorp. Maar ook door onze diversiteit in opdrachten die wij als stukadoors uitvoeren. Wij pleisteren en latexspuiten uw woonkamer maar stukadoren ook 81 kamers van  17000 m2 in het Doelen Hotel. Kleine of grote opdrachten.

Latexspuiten na het stukadoorswerk. Wij latexspuiten al vanaf 2004. Wij stukadoors en latexspuiters hebben de volledige know how in handen voor het perfect afwerken van uw wanden en/of plafonds.  Een schilder is meestal geen stukadoor en heeft niet het gevoel om de wanden spuitklaar te maken. Wel om sausklare wanden te schilderen. Latexspuiten behoeft een beter oog dan sausen.

Kijkt u op onze referentielijst hoe en waar wij hebben gewerkt en hoe ver onze werkzaamheden zich strekken. We hebben al veel, heel veel nieuwbouw gedaan in Hoofddorp. De referentielijst moet nog worden aangevuld. Dit proberen wij 1 a 2x per jaar aan te vullen.

Stubeko Exclusive

Stralingsvrije oplossingen stukadoorswerk

Zoekt u een stukadoor voor in Hoofddorp? Stop dan maar met zoeken. STUBEKO heeft alle kennis en vaardigheden in handen. Voor informatie over onze diensten of als u vragen heeft, kunt u contact met ons opnemen door het contactformulier in te sturen.

U kunt ook contact opnemen met 020-4415515 of 06-15 505 505

Kijkt u verder op onze website voor als uw woning in Hoofddorp al ouder is dan 2 jaar. Kijk naar onze scherpe prijzen voor het opnieuw uitvoeren van uw woning indien deze vol met scheuren zit door ondeskundigheid van uw vorige stukadoor. Voor woningen die ouder zijn dan 2 jaar valt u onder de 9% BTW regeling.

We zijn een erkend Stukadoorsbedrijf en zijn VCA VOL gecertificeerd.

Meer gerelateerde onderwerpen over Stukadoor Hoofddorp:  Stubeko Amstelveen,