Stukadoor Badhoevedorp

Als stukadoor Badhoevedorp hebben wij bij diverse woningen stucadoors werkzaamheden verricht. Het stukadoorswerk in de woningen zijn in Badhoevedorp zeer divers te noemen. De ene keer stukadoren we een oude renovatie woning dat volledig uitgeraapt dient te worden en de andere keer volstaat het met een dunne pleisterlaag.

Stucwerk dat binnen of buiten wordt toegepast kent heel veel soorten afwerkingen. Pleisterwerk, betonlook en spachtelputz zijn de meest voorkomen stukadoorswerken. Wij zijn allemaal gediplomeerde stukadoors en zijn VCA VOL gecertificeerd. Wij weten waar we het over hebben en kunnen u informeren naar de mogelijkheden voor uw woning in Badhoevedorp.

Als u een Plafond met een jodenrand of met  ornamenten of gewoon alleen strak.  Ook voor latexspuiten bent u ons aan het juiste adres. Al vanaf € 8 m2 spuiten wij met afwasbare latex van SPS 4040. Prijzen inclusief latex en afplakken.

Bij nieuwbouw latexspuiten we al v.a. € 7,00 m2 na ons pleisterwerk. Wij hebben als stukadoor Badhoevedorp al veel oude en nieuwe panden gedaan i.c.m. latexspuiten maar ook veel nieuwbouw.. Niet alles staat al op onze referentielijst geplaatst maar zijn daar wordt druk aan gewerkt.

NOA

Wij zijn een erkende NOA stukadoor Badhoevedorp

We zijn een NOA erkend stukadoorBadhoevedorp. Het geen voor u betekent dat u verzekerd bent van een vakkundige stukadoor (s). En u altijd een garantie heeft van 5 jaar voor stukadoorswerk binnen. Vraag geheel vrijblijvend een offerte aan. En misschien kunnen we als stukadoor Badhoevedorp snel voor u aan de gang.

U kunt ook bij andere stukadoors een offerte aanvragen en dan naast die van ons leggen. Dan ziet u precies de verschillen. Niet alleen in prijs maar ook de ervaringen en de garanties. We zijn voor renovatie niet altijd de allergoedkoopste maar we zijn zeker niet te duur. Bij raapwerk komt er echt vakmanschap bij kijken. De ergernis van de slechte kwaliteit duurt voort als de vreugde van de lage prijs allang vergeten is.

Stucadoor Badhoevedorp offerte

Op onze contact pagina kunt u een offerte aanvragen voor een stucadoor Badhoevedorp. Wilt u binnen 2 minuten een offerte in de mail? Vraag dan direct een automatische offerte aan.

Projectleider

Niels J.M. Kooijman

+3120 44 155 15

+316 15 505 505

info@stukadoor.nu

Amstelveen

Stubeko-Exclusive biedt interieuroplossingen tegen elektrosmog, ook wel straling genoemd. Wij beschermen ruimten tegen elektromagnetische velden met stralingswerende producten.Bent u gevoelig voor elektrosmog? Met speciale stucwerk, folie en verfproducten kunnen wij ruimten afschermen van elektromagnetische velden. Probleem opgelost.