Stukadoor Badhoevedorp

Als stukadoor omgeving Badhoevedorp hebben wij bij diverse woningen stucadoors werkzaamheden verricht. Het stukadoorswerk in de woningen zijn in Badhoevedorp zeer divers te noemen. De ene keer stukadoren we een oude woning dat volledig uitgeraapt dient te worden en de andere keer volstaat het met een dunne pleisterlaag.

Stucwerk dat binnen of buiten wordt toegepast kent heel veel soorten afwerkingen. De kleur, structuur en de vele soorten materialen. Wij zijn allemaal gediplomeerde stukadoors en zijn VCA VOL gecertificeerd. Wij weten waar we het over hebben en kunnen u informeren naar de mogelijkheden voor uw kostbare woning in Badhoevedorp.

Als u een Plafond met plint wilt of een ander soort lijstwerk. Met ornamenten of gewoon alleen strak.  Ook voor latexspuiten bent u ons aan het juiste adres. Al vanaf € 6 m2 spuiten wij met afschrobbare verf klasse 1.

Bij nieuwbouw latexspuiten we al v.a. € 5,00 m2. Wij hebben als stukadoor in Badhoevedorp al veel oude en nieuwe panden gedaan i.c.m. latexspuiten. Niet alles staat al op onze referentielijst geplaatst maar zijn daar nog druk mee bezig.

NOA

Wij zijn een erkende NOA stucadoor Badhoevedorp

We zijn een NOA erkend stukadoor. Het geen voor u betekent dat u verzekerd bent van een vakkundige stukadoor (s). En u altijd een garantie heeft van 5 jaar voor stukadoorswerk binnen. Vraag geheel vrijblijvend een offerte aan. En misschien kunnen we als stukadoor Badhoevedorp snel voor u aan de gang.

U kunt ook bij andere stukadoors een offerte aanvragen en dan naast die van ons leggen. Dan ziet u precies de verschillen. Niet alleen in prijs maar ook de ervaringen en de garanties. We zijn voor renovatie niet altijd de allergoedkoopste maar we zijn zeker niet te duur. Bij raapwerk komt er echt vakmanschap bij kijken. De ergernis van de slechte kwaliteit duurt voort als de vreugde van de lage prijs allang vergeten is.

Stucadoor Badhoevedorp offerte

Op onze contact pagina kunt u een offerte aanvragen. Tevens kunt u kijken of wij tijd hebben in de periode dat u een stukadoor nodig heeft.