Stukadoor  Alphen aan den Rijn & Latexspuiten Alphen aan den Rijn

Als u een stukadoor Alphen aan den Rijn nodig heeft voor bijvoorbeeld pleisterwerk en of  i.c.m. latexspuiten dan bent u bij ons aan het goede adres. Stukadoor Alphen aan den Rijn levert een hoge kwaliteit stucwerk. Wij zijn NOA aangesloten en geven 5 jaar garantie op al onze stukadoorswerkzaamheden binnen. Wij latexspuiten met buitenkwaliteit verf die afboenbaar is. Hierdoor bent u ervan verzekerd dat u uw verf niet binnen een paar jaar opnieuw hoeft te verrichten en eventueel opnieuw moet laten latexspuiten.

Stukadoor Alpen aan den Rijn

NOA Garantie

Ervaren stukadoor Alphen aan den Rijn

Als stukadoors is Stubeko zeer ervaren. Niet alleen omdat we al ruim 20 jaar werkzaam zijn als stukadoor. Wij komen uit Amstelveen en hebben veel werk gedaan in Alphen aan den Rijn. Zoveel dat we ons wel stukadoor Alphen aan den Rijn kunnen noemen.

Door onze diversiteit in opdrachten die wij als stukadoors uitvoeren. Wij pleisteren uw woonkamer van 70 m2 maar stukadoren ook ruim 17000 m2 in het Doelen Hotel. Kleine en/of grote opdrachten. Wij doen bijna alle soorten stukadoor opdrachten. Vooral met latexspuiten hebben wij zeer lange ervaring.

Al vanaf 2004 zijn we met latexspuiten mee bezig. Kijkt u op onze referentielijst hoe en waar wij als stukadoor Alphen aan den Rijn hebben gewerkt en hoe ver onze werkzaamheden zich strekken. In de afgelopen 22 jaar hebben wij de nieuwste technieken en uiteraard de nodige kennis opgedaan binnen het vakgebied.  Wij volgen vele work shops met de nieuwste stukadoor technieken. Betonlook van Pandomo zit ook in onze diensten.

Zoekt u een stukadoor Alphen aan den Rijn? Stop dan maar met zoeken. STUBEKO heeft alle kennis en vaardigheden in handen. Voor informatie over onze diensten of als u vragen heeft, kunt u contact met ons opnemen door het contactformulier in te sturen.

Kijkt u verder op onze website naar onze scherpe prijzen. En voor woningen die ouder zijn dan 2 jaar valt u onder de 9% BTW regeling.

We zijn een erkend Stukadoorsbedrijf en zijn VCA VOL gecertificeerd.

Meer gerelateerde onderwerpen over Stukadoor Alphen aan den Rijn:  Stukadoorsbedrijf Amstelveen, Stucadoor Alphen aan den Rijn,  Spachtelputz Alphen aan den Rijn,  Latexspuiten Alphen aan den Rijn

STUBEKO EXCLUSIVE

Stralingswerende interieuroplossingen

Pleisterwerk spaan

Niels J.M. Kooijman

+3120 44 155 15

+316 15 505 505

info@stukadoor.nu

Amstelveen