Stukadoor  Alphen aan den Rijn & Latexspuiten Alphen aan den Rijn

Kooijman Lifestyle experience

Als u een stukadoor Alphen aan den Rijn  nodig heeft voor bijvoorbeeld pleisterwerk en of  i.c.m. latexspuiten dan bent u bij ons aan het goede adres. Wij als stukadoor Alphen aan den Rijn leveren hoge kwaliteit stucwerk. Wij zijn NOA aangesloten en geven 5 jaar garantie op al onze stukadoorswerkzaamheden binnen. Wij latexspuiten met buitenkwaliteit verf die afboenbaar is. Hierdoor bent u ervan verzekerd dat u uw verf niet binnen een paar jaar opnieuw hoeft te verrichten en eventueel opnieuw moet laten latexspuiten.

In de omgeving van Alphen aan den Rijn  zijn er maar weinig stukadoors die stukadoren en latexspuiten met onze zorg en kwaliteit.

NOA

Ervaren stucadoor (s)

Als stukadoors zijnStubeko zeer ervaren. Niet alleen omdat we zo’n 20 jaar werkzaam zijn als stukadoor in de omgeving van Alphen aan den Rijn. Maar ook door onze diversiteit in opdrachten die wij als stukadoors uitvoeren. Wij pleisteren uw woonkamer van 50 m2 maar stukadoren ook 81 kamers van ruim 17000 m2 in het Doelen Hotel. Kleine of grote opdrachten. Wij zijn overal in thuis. Ook met latexspuiten hebben wij zeer lange ervaring.

Waarom een stukadoorsbedrijf in huren voor latexspuiten en geen schilders- of spuitbedrijf? Wij zijn stukadoors en hebben de volledige know how in handen voor het perfect afwerken van uw wanden en/of plafonds. Dit in tegenstelling tot een schildersbedrijf of een latex spuit bedrijf.

Een schilder of spuiter komt altijd na de stukadoor. Een schilder of latexspuiter is of zijn geen stukadoors. Die worden ingehuurd door het schilders en/of latexspuitbedrijf. Zodra de stukadoor weg is gaat het andere bedrijf wat de wanden moet gaan afwerken met latex er in. Wij schuren alle wanden en plafonds met een Flex schuurmachine en bouwlamp en lopen het ( professioneel ) na. Zoals alleen een stukadoor dat kan.

Al vanaf het moment dat het latexspuiten in Nederland in de kinderschoenen stond waren wij daar al druk mee bezig. Kijkt u op onze referentielijst hoe en waar wij hebben gewerkt en hoe ver onze werkzaamheden zich strekken. In de afgelopen 20 jaar hebben wij de nieuwste technieken en uiteraard de nodige kennis opgedaan binnen het vakgebied.  Wij volgen diversen work shops met de nieuwste stukadoor technieken. Kennis die ervoor zorgt dat wij elke stukadoors klus kunnen uitvoeren en tot een goed eindresultaat kunnen brengen.

Contact

Zoekt u een stukadoor Alphen aan den Rijn? Stop dan maar met zoeken. STUBEKO heeft alle kennis en vaardigheden in handen. Voor informatie over onze diensten of als u vragen heeft, kunt u contact met ons opnemen door het contactformulier in te sturen.

U kunt ook contact opnemen met 020-4415515 of 06-15 505 505

Kijkt u verder op onze website naar onze scherpe prijzen. En voor woningen die ouder zijn dan 2 jaar valt u onder de 9% BTW regeling.

We zijn een erkend Stukadoorsbedrijf en zijn VCA VOL gecertificeerd.

stukadoor Alphen aan den Rijn Stukadoor alphen aan den Rijn

Stukadoor Alphen aan de Rijn

Meer gerelateerde onderwerpen over Stukadoor Alphen aan den Rijn:  Stukadoorsbedrijf Amstelveen, Stucadoor Alphen aan den Rijn,  Spachtelputz Alphen aan den Rijn,  Latexspuiten Alphen aan den Rijn