Stukadoor Vleuten & latexspuiten

Wij als stukadoor Vleuten, zo mogen wij inmiddels wel noemen. Als u een stukadoor nodig heeft voor uw nieuwbouw woning afgewerkt met latexspuiten dan bent u bij ons aan het goede adres. Wij als stukadoor Vleuten zijn gespecialiseerd in nieuwbouw. Ook hebben wij speciale scherpe prijzen voor nieuwbouw i.c.m. latexspuiten. Voor € 17,50 m2 ex btw. pleisteren en latexspuiten uw nieuwbouw woning met schrobvaste latex klasse 1. Wij zijn NOA aangesloten en geven 5 jaar garantie op al onze stukadoorswerkzaamheden binnen. Dus ook voor nieuwbouw. Wij latexspuiten met buitenkwaliteit verf die afboenbaar is. Hierdoor bent u ervan verzekerd dat u uw verf niet binnen een paar jaar opnieuw hoeft te verrichten en eventueel opnieuw moet laten latexspuiten. In de omgeving van Vleuten zijn er maar weinig stukadoors die uw nieuwbouw woning stukadoren en latexspuiten tegen onze scherpe prijzen en eersteklas materialen.

NOA Garantie

Ervaren als stukadoor Vleuten en in latexspuiten

Als stukadoor Vleuten is STUBEKO  zeer ervaren. Niet alleen omdat we zo’n 20 jaar werkzaam zijn als stukadoor in de gehele randstad maar al bijna vanaf dat het nieuwbouw gedeelte van Vleuten uit de grond kwam hebben wij daar gewerkt.

Maar ook door onze diversiteit in opdrachten die wij als stukadoors uitvoeren. Wij pleisteren en latexspuiten uw woonkamer maar stukadoren ook bijvoorbeeld ook 81 kamers van ruim 17000 m2 in het Doelen Hotel. Kleine of grote opdrachten. Wij zijn overal in thuis. Pandomo in uw badkamer? Wij stukadoren ook betonlook.

Al vanaf het moment dat het latexspuiten in Nederland in de kinderschoenen stond waren wij daar al druk mee bezig. Kijkt u op onze referentielijst hoe en waar wij hebben gewerkt en hoe ver onze werkzaamheden zich strekken. We hebben al veel nieuwbouw gedaan in Vleuten. De referentielijst met 1000+ adressen moet nog worden aangevuld. Dit proberen wij dagelijks aan te vullen.

Contact

Zoekt u een stukadoor Vleuten? Stop dan maar met zoeken. STUBEKO heeft alle kennis en vaardigheden in handen. Voor informatie over onze diensten of als u vragen heeft, kunt u contact met ons opnemen door het contactformulier in te sturen.

U kunt ook contact opnemen met 020-4415515 of 06-15 505 505

Kijkt u verder op onze website voor als uw woning in Vleuten al ouder is dan 2 jaar. Kijk naar onze scherpe prijzen voor het opnieuw uitvoeren van uw woning indien deze vol met scheuren zit door ondeskundigheid van uw vorige stukadoor. Voor woningen die ouder zijn dan 2 jaar valt u onder de 9% BTW regeling.

We zijn een erkend Stukadoorsbedrijf en zijn VCA VOL gecertificeerd.

Meer gerelateerde onderwerpen over Stukadoor Vleuten:  Stukadoorsbedrijf Amstelveen, Stucadoor Vleuten,  Nieuwbouw Vleuten,  Pleisterwerk Vleuten ,Latexspuiten Vleuten