Stukadoor Baambrugge & Latexspuiten Baambrugge

Als u voor in Baambrugge stukadoor nodig heeft voor bijvoorbeeld pleisterwerk, of voor latexspuiten dan bent u bij ons aan het goede adres. Wij als stukadoor Baambrugge leveren hoge kwaliteit stucwerk. Een NOA aangesloten stukadoorsbedrijf geeft u 5 jaar garantie op al onze stukadoorswerkzaamheden binnen. Latexspuiten met schrobvaste latex klasse 1. Hierdoor bent u ervan verzekerd dat u uw stucwerk en verf niet binnen een paar jaar opnieuw hoeft te verrichten en opnieuw moet latexspuiten. In de omgeving van Baambrugge zijn er maar weinig stukadoors die stukadoren en latexspuiten met onze zorg en kwaliteit.

NOA

Ervaren stucadoor (s)

Als stukadoors is ( STUBEKO ) zeer ervaren. Niet omdat we zo’n 20 jaar werkzaam zijn als stukadoor in de omgeving van Baambrugge. Maar ook door onze vele verschillende opdrachten die wij stukadoren. Wij pleisteren uw woonkamer van 50 m2 maar ook 81 kamers van 17000 m2 in het Doelen Hotel. Kleine of grote opdrachten. Wij zijn overal in thuis. Ook met latexspuiten.

Waarom een stukadoorsbedrijf in huren voor latexspuiten en geen schilders- of spuitbedrijf? Wij zijn stukadoors en hebben de volledige Know how in handen voor het perfect afwerken van uw wanden en/of plafonds. Dit in tegenstelling tot een schildersbedrijf of een latex spuit bedrijf. Een schilder of spuiter komt altijd na de stukadoor. Wij schuren alle wanden en plafonds met een Flex schuurmachine en bouwlamp en lopen het ( professioneel ) na. Zoals alleen een stukadoor dat kan.

Al vanaf het moment dat het latexspuiten in Nederland in de kinderschoenen stond waren wij daar al druk mee bezig. Kijkt u op onze referentielijst hoe en waar wij hebben gewerkt en hoe ver onze werkzaamheden zich strekken. In de afgelopen 20 jaar hebben wij de nieuwste technieken en uiteraard de nodige kennis opgedaan binnen het vakgebied.  Wij volgen diversen work shops met de nieuwste stukadoor technieken. Kennis die ervoor zorgt dat wij elke stukadoors klus kunnen uitvoeren en tot een goed eindresultaat kunnen brengen.

Contact

Zoekt u een stukadoor Baambrugge? Dan hoeft u niet verder te zoeken. STUBEKO heeft alle kennis en vaardigheden in handen. Voor informatie over onze diensten of als u vragen heeft, kunt u contact met ons opnemen door het contactformulier in te sturen.

U kunt ook contact opnemen met 020-4415515 of 06-15 505 505

Kijkt u verder op onze website naar onze scherpe prijzen. En voor woningen die ouder zijn dan 2 jaar valt u onder de 9 % BTW regeling.

We zijn een erkend Stukadoorsbedrijf en zijn VCA VOL gecertificeerd.

Meer gerelateerde onderwerpen over Stukadoor Baambrugge:  Stukadoorsbedrijf Amstelveen, Stucadoor Baambrugge,  Spachtelputz Baambrugge,  Pleisterwerk Baambrugge ,Latexspuiten Baambrugge

STUBEKO EXCLUSIVE

Stralingswerende interieuroplossingen

Stubeko-Exclusive biedt interieuroplossingen tegen elektrosmog, ook wel straling genoemd. Wij beschermen ruimten tegen elektromagnetische velden met stralingswerende producten.

Bent u gevoelig voor elektrosmog? Met speciale stucwerk, folie en verfproducten kunnen wij ruimten afschermen van elektromagnetische velden. Probleem opgelost.

Stukadoor Baambrugge