Stukadoor Haarlem

Als stukadoor Haarlem hebben wij al in heel veel woningen en bedrijven stucadoorswerkzaamheden mogen verrichten. Het stukadoorswerk in de woningen zijn in Haarlem divers te noemen. De ene keer stukadoren we een nieuwbouw woning en zo staan we weer een oud pand waarvan die muren zijn kaal gehakt te stukadoren met een gipsspuit.

Stucwerk kent vele soorten afwerkingen. De structuur en de vele soorten materialen. Als stukadoor Haarlem kunnen wij het allemaal voor u maken. Wij doen geen buitengevels. Stubeko is een gediplomeerd stukadoorsbedrijf en zijnood  VCA VOL gecertificeerd. Wij weten waar we het over hebben en kunnen u informeren naar de mogelijkheden voor woning of bedrijfspand in Haarlem.

Als u een Plalond met jodenrand wilt of een muur met betonlook / pandomo.  Ook voor latexspuiten bent u ons aan het juiste adres. Al vanaf € 8 m2 spuiten wij met afwasbare latex van SPS 4040 inclusief de verf en het afplakken. Wij hebben als stukadoor in Haarlem al veel oude en nieuwe panden gedaan i.c.m. latexspuiten. Dat kunt u ook terugzien op onze referentielijst.

Stubeko erkend NOA stucadoor Haarlem

We zijn een erkend NOA stucadoor. Het geen voor u betekent dat u verzekerd bent van een vakkundige stukadoors. En u altijd een garantie heeft van 5 jaar voor stukadoorswerk binnen. Vraag geheel vrijblijvend een offerte aan. Stubeko is een vrij flexibel stukadoorsbedrijf en kunnen meestal op niet te lange tijd bij u aan de gang.

Algemene consumenten voorwaarden

Stukadoor Haarlem offerte

Op onze contact pagina kunt u een offerte aanvragen.  Als u binnen 2 minuten een offerte in de mail wilt met een goede prijs indicatie kunt de automatische offerte invullen.

Ook voor een offerte met betrekking tot uw huis te beschermen tegen straling bent u bij ons aan het juiste adres. Stubeko exclusive voor stralingsvrijer oplossingen in uw woning.