Stukadoor Haarlem

Als stukadoor Haarlem hebben wij al in heel veel woningen en bedrijven stucadoorswerkzaamheden mogen verrichten. Het stukadoorswerk in de woningen zijn in Haarlem divers te noemen. De ene keer stukadoren we een nieuwbouw woning en zo staan we weer een oud pand waarvan die muren zijn kaal gehakt te stukadoren.

Stucwerk dat binnen of buiten wordt toegepast kent vele soorten afwerkingen. De kleur, structuur en de vele soorten materialen. Wij zijn allemaal gediplomeerde stukadoors en zijn VCA VOL gecertificeerd. Wij weten waar we het over hebben en kunnen u informeren naar de mogelijkheden voor uw kostbare woning in Haarlem.

Als u een Plafond met plint ( jodenrand ) wilt of een ander soort lijstwerk. Met ornamenten of gewoon alleen strak.  Ook voor latexspuiten bent u ons aan het juiste adres. Al vanaf € 6 m2 spuiten wij met schrobvaste latex klasse 1. Wij hebben als stukadoor in Haarlem al veel oude en nieuwe panden gedaan i.c.m. latexspuiten. Dat kunt u ook terugzien op onze referentielijst.

NOA

Wij zijn een erkende NOA stucadoor Haarlem

We zijn een NOA erkend stukadoor. Het geen voor u betekent dat u verzekerd bent van een vakkundige stukadoor (s). En u altijd een garantie heeft van 5 jaar voor stukadoorswerk binnen. Vraag geheel vrijblijvend een offerte aan. En misschien kunnen we als stukadoor Haarlem snel voor u aan de gang.

U kunt ook bij andere stukadoors een offerte aanvragen en dan naast die van ons leggen. Dan ziet u precies de verschillen. Niet alleen in prijs maar ook de ervaringen en de garanties. We zijn voor renovatie niet altijd de allergoedkoopste maar we zijn zeker niet te duur. Bij raapwerk komt er echt vakmanschap bij kijken. De ergernis van de slechte kwaliteit duurt voort als de vreugde van de lage prijs allang vergeten is.

Stucadoor Haarlem offerte

Op onze contact pagina kunt u een offerte aanvragen. Tevens kunt u kijken of wij tijd hebben in de periode dat u een stukadoor nodig heeft.

stukadoor haarlem

stukadoor haarlem

stucadoor haarlem

stucadoor haarlem