Stukadoor Amstelhoek

Bent op zoek naar een stukadoor Amstelhoek? Of om te latexspuiten? Dan bent u bij ons aan het juiste adres. Stubeko Exclusive en STUBEKO zijn professionele stukadoorsbedrijven. Wij hebben al bijna overal onze sporen achtergelaten. .

Wij zijn gediplomeerde Stukadoors en een NOA erkend bedrijf. Een NOA aangesloten bedrijf staat voor kwaliteit en 5 jaar garantie op alle stukadoors werkzaamheden binnenshuis. We zijn een erkend Stukadoorsbedrijf en zijn VCA VOL gecertificeerd. Dit is vanaf  januari 2016 verplicht op de bouw.

Wilt u weten of wij bij u om de hoek hebben gestukadoord? Kijkt u dan op onze referentielijst. Daar staan veel adressen op ( niet allemaal ) waar we hebben gewerkt, waar we bezig zijn en waar we nog gaan beginnen. Aalsmeerderbrug valt binnen onze regio.

Wij zijn al ruim 20 jaar lang elke dag bezig met stukadoren. Wij leveren hoge kwaliteit vakwerk voor een lage prijs. Onze prijs is scherp en ligt ongeveer gemiddeld  30% lager dan de concurrent zonder dat het te kosten gaat van de kwaliteit. Al onze prijzen zijn incl materialen en arbeidsloon. We kunnen ook een badkamer renovatie in zijn geheel aannemen. Neem contact op voor de mogelijkheden.

Wij kunnen de volgende stukadoors afwerkingen voor u verzorgen in Amstelhoek:

Pleisterwerk , Raapwerk, Spachtelputz, Beal Mortex, pandomo enz.

Latexspuiten

Wilt u uw woning of bedrijfspand in Amstelhoek professioneel laten latexspuiten ? Dat kan, wij spuiten met een buitenkwaliteit afschrobbare latexspuiten het in 2 lagen af. ( al vanaf € 6 m2 ex. btw )

Neem vrijblijvend contact op voor een offerte voor een stukadoor Amstelhoek.

Heeft u nog vragen? U kunt ons bereiken op 020-4415515 / 06-15 505 505. Of stuur een email via het contact formulier / info@stukadoor.nu / info@stucadoor.nu

Wij komen graag vrijblijvend bij u langs in Amstelhoek om u te adviseren over de mogelijkheden van het stukadoren en of latexspuiten.

Stukadoor Amstelhoek