Stukadoor Vinkeveen, nieuwbouw Latexspuiten Vinkeveen

Wij als Stukadoor Vinkeveen zijn in nieuwbouw met latexspuiten gespecialiseerd. Uiteraard ook bestaande bouw en renovatie, maar onze focus ligt op nieuwbouw. Voor nieuwbouw i.c.m. latexspuiten bent u bij ons aan het juiste adres. Voor € 21,50 m2 ex btw worden uw wanden en plafonds gestukadoord en latexgespoten met SPS 4040. Als stucadoor Vinkeveen leveren we een hoge kwaliteit stucwerk tegen een eerlijke en betaalbare prijs.

Stubeko is een NOA erkend bedrijf en we geven 5 jaar garantie op al ons stukadoorswerk binnenshuis. Ons stukadoorsbedrijf is gevestigd in Amstelveen en Vinkeveen is bij ons om de hoek. In 2004 waren we gevestigd in Uithoorn. Van daaruit hebben we veel werk gedaan in Vinkeveen en omstreken. Wij latexspuiten met latex van SPS 4040 die afwasbaar is. Hierdoor bent u ervan verzekerd dat u uw stucwerk en de latex niet binnen een paar jaar opnieuw hoeft te verrichten..

Ervaren (nieuwbouw) stukadoor Vinkeveen

Als stukadoor Vinkeveen is STUBEKO zeer ervaren. Hoofdzakelijk met nieuwbouw maar ook omdat we al zo’n 20 jaar werkzaam zijn als stukadoor en door onze vele verschillende soorten opdrachten die wij verrichten met stukadoren.De vele pandomo en betonlook workshops die we volgens om kennis te blijven houden met de nieuwste technieken. Wij Stucen kleine en grote projecten. Met het latexspuiten hebben we sinds we in Uithoorn waren gevestigd de nodige ervaring opgedaan. Nieuwbouw is onze specialiteit.

Waarom een stukadoorsbedrijf in huren voor latexspuiten en geen schilders- of spuitbedrijf? Wij zijn stukadoors en hebben de volledige Know how in handen voor het perfect afwerken van uw wanden en/of plafonds. Latexspuiten gaat niet over sausklare wanden. Dit in tegenstelling tot een schildersbedrijf. Schilders kunnen weer perfect sausen en kozijnen lakken. Dat kunnen wij weer niet. In de afgelopen 20 jaar hebben wij de nieuwste technieken en uiteraard de nodige kennis opgedaan binnen het vakgebied. Pandomo is ook onze specialiteit.

Nieuwbouw pleisterwerk i.c.m. latexspuiten

Wij als stucadoor Vinkeveen stukadoren en latexspuiten uw wanden en plafonds van uw behangklaar opgeleverde nieuwbouwwoning voor € 20,00 m2. De latex die we gebruiken voor het latexspuiten is de SPS4040. Afwasbare latex.

Kijkt u op onze referentielijst hoe en waar wij hebben gewerkt en hoe ver onze werkzaamheden zich strekken. De lijst is in Heerhugowaard nog niet up to date en wordt nog steeds bijgewerkt.

Ook voor stralingsvrij stucwerk bent u bij Stucadoor Vinkeveen aan het juiste adres. Kijk op Stubeko Exclusive voor meer informatie.

Contact

Zoekt u een stucadoor Vinkeveen? Dan hoeft u niet verder te zoeken. STUBEKO heeft alle vaardigheden in handen. Voor informatie over onze diensten of als u vragen heeft, kunt u contact met ons opnemen door het contactformulier in te sturen.

U kunt ook contact opnemen met 020-4415515 of 06-15 505 505

Kijkt u verder op onze website naar onze prijzen. En voor woningen die ouder zijn dan 2 jaar valt u onder de 9% BTW regeling.

We zijn een erkend Stukadoorsbedrijf en zijn VCA VOL gecertificeerd.

Meer gerelateerde onderwerpen over Stukadoor Vinkeveen:  Stukadoorsbedrijf Amstelveen, Stucadoor Uithoorn,  Spachtelputz Vinkeveen,  Stucadoor Amstelveen, Pleisterwerk Vinkeveen, Sierlijsten Vinkeveen, Stukadoor Hoofddorp, Latexspuiten Aalsmeer

Stralingswerende interieuroplossingen

Stubeko-Exclusive biedt interieuroplossingen tegen elektrosmog, ook wel straling genoemd. Wij beschermen ruimten tegen elektromagnetische velden met stralingswerende producten.

Bent u gevoelig voor elektrosmog? Met speciale stucwerk, folie en verfproducten kunnen wij ruimten afschermen van elektromagnetische velden. Probleem opgelost.

Stukadoor Vinkeveen

NOA Garantie