Stukadoor Aalsmeerderbrug / Rijsenhout

Bent op zoek naar een stukadoor Aalsmeerderbrug? Zoekt u dan niet verder. Bij ons bent u aan het juiste adres. Stukadoorsbedrijf Kooijman en STUBEKO zijn een professioneel bedrijf en zijn scherp geprijsde stukadoors. Wij hebben al bijna overal onze sporen achtergelaten. .

Wij zijn gediplomeerde Stukadoors en NOA erkend. Een NOA stukadoor staat voor kwaliteit en 5 jaar garantie op alle stukadoors werkzaamheden. We zijn een erkend Stukadoorsbedrijf en zijn VCA VOL gecertificeerd. Vanaf 2016 is dit verplicht op de grotere bouw locaties.

NOAWilt u weten of wij bij u om de hoek hebben gestukadoord? Kijkt u dan op onze referentielijst. Daar staan veel adressen op ( niet allemaal ) waar we hebben gewerkt, waar we bezig zijn en waar we nog gaan beginnen. Aalsmeerderbrug valt binnen onze regio.

Wij zijn al ruim 20 jaar lang elke dag bezig met stukadoren. Wij leveren vakwerk op een hoogwaardig niveau. Onze prijs is scherp en ligt ongeveer gemiddeld  30% lager dan de concurrent zonder dat het te kosten gaat van de kwaliteit. Al onze prijzen zijn incl materialen en arbeidsloon. We kunnen ook een badkamer renovatie in zijn geheel aannemen. Neem contact op voor de mogelijkheden.

 

 

Wij kunnen de volgende stukadoors afwerkingen voor u verzorgen in Aalsmeerderbrug:

Pleisterwerk( € 11 ), Raapwerk, Spachtelputz Rigo ( € 13 ), Beal Mortex, pandomo enz.

 

Latexspuiten

Wilt u uw woning of bedrijfspand in Aalsmeerderbrug professioneel laten latexspuiten ? Dat kan, wij spuiten met een buitenkwaliteit afschrobbare latex en spuiten het in 2 lagen af.( al vanaf € 6 m2 )

Neem vrijblijvend contact op voor een offerte voor een stukadoor Aalsmeerderbrug.

Heeft u nog vragen? U kunt ons bereiken op 020-4415515 / 06-15 505 505. Of stuur een email via het contact formulier / info@stukadoor.nu / info@stucadoor.nu

Wij komen graag vrijblijvend bij u langs in Aalsmeerderbrug om u te adviseren over de mogelijkheden van het stukadoren en of latexspuiten.

Kooijman Lifestyle experience

 

Stukadoor Amstelveen latexspuiten stubeko