RENOVATIE

Renovatie stukadoorswerk is het pleisterwerk en raapwerk door elkaar heen. Oude woningen hebben vaak verschillende laagdiktes nodig om het weer strak te krijgen.

Bij renovatie kan de laagdikte behoorlijk oplopen. 10 cm is niet ongewoon. Bij de onderste 4 foto’s ziet u hoe wij van STUBEKO in het Doelen hotel  renovatiewerk / raapwerk aanbrengen.

Vaak gebruiken we bij dikke lagen stucwerk een PFT Ritmo spuitmachine om het werk te verlichten. Daarbij wordt de gips op de wanden gespoten.

De prijzen bij een renovatie project zijn niet op afstand te beoordelen. Net als bij een bezichtiging is in een oude woning waar het behang nog op de muren zit. Als u met een sleutel over de muren heen gaat en u hoort holle geluiden kunt u er van uitgaan dat de wanden los zitten. Bij het verwijderen van het behang en het frezen van leidingen komen de muren vaak los.

Daarom is het verstandig om wel eerst een stukadoor te regelen voor als de woning wordt opgeleverd maar dat u wel rekening houdt met prijzen die op kunnen lopen.

Als u in het bezit bent van de sleutel dan kunt u na het behang afstomen en de leidingen frezen pas een goede indicatie krijgen van de werkelijke kosten.

U kunt een offerte aanvragen als u weet hoeveel raapwerk er zit in de woning en hoeveel pleisterwerk. Indien u dit niet weet kunt u via contact ook een aanvraag indienen voor een offerte.

Doelen Hotel

Stukadoor Amsterdam