Aanbetaling stukadoorswerk

Bij grotere opdrachten van rond de 10 k kunnen wij een aanbetaling voor stukadoorswerk vragen. Niet in alle gevallen. Is ook afhankelijk van de werkzaamheden die u wilt verrichten.

Aanbetaling stukadoorswerk mogelijkheden

U krijgt van ons een deelfactuur waarmee via een iDeal link de betaling kan worden voldaan. Dit kan ook door middel van een contante betaling. Op de deelfactuur wordt dan vermeld dat de aanbetaling reeds voldaan is. Graag even aangeven van te voren. Als we een deelfactuur sturen dan zit er een iDEAL link bijgesloten. U kunt het ook zelf overboeken naar onze rekening.

Stubeko of stubeko exclusive vraagt geen geld vooraf.

Bij normale opdrachten vragen wij geen aanbetaling. Kijk bij onze tarieven over de betalingsvoorwaarden. Wij factureren pas na de werkzaamheden of i.c.m. latexspuiten in 2 delen. Onze scherpe prijzen zijn wel gebaseerd op een snelle betaling. Dit omdat er ook geen geld vooraf wordt gevraagd. Kijk hiervoor bij tarieven.

Bouwdepot

Indien u een bouwdepot heeft kunnen we voor een aanbetaling stukadoorswerk een deelfactuur vooruit sturen. Dan kunt u deze voor aanvang werkzaamheden aan ons overmaken of het bouwdepot zelf.

Aanbetaling Stubeko

Florijn