BETONLOOK

Betonlook is en wordt het stucwerk van nu en de toekomst. Wij werken met verschillende soorten betonlook. Pandomo en de waterdichte Beal Mortex. Dit materiaal kan worden aangebracht op diversen ondergronden. Onder andere in badkamers, baden, aanrechtbladen, meubels enz. enz. Kijk op het infoblad van dit product. Daar vindt u alle technische gegevens over dit product. Zo kunt u zien dat er wel veel verschillen zijn in het aanbod.

De betonlook Beal Mortex is een waterdicht stuc-product op basis van kalk en hars, waar dit is opgebouwd uit het hardere beton en hars. Het aanbrengen van Beal Mortex is een specialistisch werk. Er wordt gewerkt met verschillende mortels met verschillende korrelgrotes. Ook zijn er verschillende kleuren te krijgen. Deze staan uitgebreid vermeld op een kleuren kaart. De waterdichte laag wordt om verontreiniging te voorkomen afgewerkt met een was of sealer.

Beal Mortex is bij veel (vak)mensen bekender, maar ook duurder. De betonlook Beal Mortex is moeilijker te verwerken dan andere betonlook producten. Er zijn ook 3 lagen nodigen alvorens het afwerken met een lak of een was. Er moet 3 a 4 dagen worden uitgetrokken om het werk er in te maken.

Het resultaat is even hard als natuursteen. Het uiteindelijke eindresultaat is de handtekening van de stukadoor.

Wat is tegenwoordig nog mooier dan de afwerking van een glad strak gestuukt plafond in bijvoorbeeld de woonkamer en deze met spierwitte verf te latexspuiten om vervolgens daaronder een wand in een prachtige betonlook…kleur of geen kleur af te werken… prijzen liggen rond de € 200 m2 .

Prijzen vanaf € 200,00 m2

Online offerte aanvragen.